În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse va oferi gratuit masa unui număr de 600 de cadre medicale de la spitalele din Capitală

0

Restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse lansează “Împreună, împotriva COVID-19” – inițiativa prin care invită companiile ce activează pe teritoriul României să își unească forțele, pentru a livra prânzul zilnic, timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea și tratarea coronavirusului, în cadrul spitalelor din Capitală. Astfel, localul va asigura, din resurse proprii, masa pentru 600 de persoane, în intervalul 25 martie – 24 aprilie, și le propune partenerilor să i se alăture în acest demers, prin achiziționarea unui număr fix de meniuri zilnice de prânz.

Există un număr ridicat de cadre medicale ce încearcă să acopere nevoile pacienților și ale comunității, în această perioadă dificilă, în care presiunea, programul solicitant și riscurile la care sunt expuse sunt într-o continuă creștere. La Red Angus Steakhouse, știm că alimentația joacă un rol important în gestionarea stresului și a oboselii și vrem să ne asigurăm că persoanele care ne îngrijesc beneficiază de condiții bune, care să le ajute să se mențină puternice și să facă față fluxului de pacienți. Prin intermediul restaurantului nostru, vom dona zilnic, timp de 30 de zile, 20 de meniuri de prânz cadrelor medicale din unitățile din București. Numărul, însă, este insuficient, comparativ cu nevoile reale înregistrate, așa că ne încurajăm prietenii, clienții și partenerii, să se alăture inițiativei noastre.”, declară Ionuț Ivan, director Red Angus Steakhouse.

Fiecare meniu Red Angus Steakhouse include o supă și un fel principal, și are un preț de 17 Lei (TVA inclus), care acoperă costurile aferente producției și materiei prime. Localul lucrează doar cu ingrediente proaspete, de calitate, iar bucătăria sa și fluxurile operaționale respectă toate standardele sanitare, necesare funcționării în condiții optime, în această perioadă. Capacitatea zilnică de execuție este de până la 700 de meniuri.

Livrarea preparatelor se va face de luni până duminică, la aceleași ore, în intervalele agreate cu reprezentanții instituțiilor medicale, iar partea de transport va fi acoperită, în prima fază, de către flota restaurantului. Pe măsură ce cantitățile vor crește, reprezentanții localului își propun să încheie parteneriate și cu alți livratori certificați.

În fața acestei pandemii, nicio companie nu este prea mică, niciun buget nu este irelevant. Inițiativa noastră își propune să îi aducă alături pe cei care vor să ajute, dar care nu știu de unde să înceapă. Fiecare dintre noi – reprezentanți ai mediului privat sau persoane fizice – poate face diferența și poate susține masa unei persoane care se află în prima linie, în lupta cu COVID-19.”, declară Ionuț Ivan.

Cei care vor să se implice în campania Red Angus Steakhouse o pot face contactând reprezentanții localului la numărul de telefon 0756.600.000 sau prin email, pe adresa contact@redangus.ro.

Despre Red Angus Steakhouse

Fondat în 2010, Red Angus Steakhouse este unul dintre cele mai longevive și de calitate localuri București.

Restaurantul recunoscut pentru produsele premium (printre care se disting preparatele din carne de vită de Uruguay, SUA, Australia), a fost, încă de la început apreciat pentru calitatea și constanța sa.

În plus, de-a lungul timpului, localul a venit în întâmpinarea comunității, implicându-se în proiectele celor mai active ONG-uri românești – Hospice Casa Speranței, Habitat for Humanity Romania, Rotary Club București, United Way Romania.

În 2017, din dorința fondatorilor de a duce mai departe experiența Red Angus Steakhouse, a luat naștere divizia de catering a restaurantului, caracterizată prin calitate, eficiență și abordarea personalizată a fiecărui client.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.