In jurul Pamantului intr-o zi”, duminica 26 iunie 2011, in Parcul Tineretului

0

Athenee Palace Hilton invita comunitatea locala sa se alature unui demers caritabil si sa alerge “In jurul Pamantului intr-o zi”, duminica 26 iunie 2011, in Parcul Tineretului din Bucuresti.

Acest eveniment face parte din seria actiunilor caritabile pe care Fundatia pentru Comunitate Hilton le organizeaza in fiecare vara si la care participa numeroase hoteluri din toata Europa, scrie 9am.ro

—via hilton.com text si foto

Explore Bucharest from the historic Athenee Palace Hilton Bucharest hotel, built in 1914 and set in the heart of the city. At the Hilton Athenee Palace Bucharest hotel you can enjoy local attractions including the Romanian Athenaeum and the former Royal Palace. Theatres, shops and cafés are all located within walking distance.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează