Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În fiecare săptămână, la Roaba de Cultură punem la cale tot felul de activități culturale si sportive, ideale, spunem noi, pentru petrecerea timpului liber

0

În fiecare săptămână, la Roaba de Cultură punem la cale tot felul de activități culturale si sportive, ideale, spunem noi, pentru petrecerea timpului liber.

Începând de joi până duminică, avem cate o sesiune de relaxare – yoga cu Yael Bloch! Tot joi, avem si un workshop interesant cu prietenii de la Centrul Solisis despre Eliberarea de judecată!

Sâmbătă, Roaba de cultură ne duce în spațiu!
Sărbătorim 50 de ani de la aselenizare prin ateliere tematice diverse, discuții interesante despre misiunile Apollo și, dacă avem noroc să prindem senin, prin observații prin telescop ale Planetei Jupiter sau alte stele strălucitoare, cu ajutorul Astroclubul Bucuresti
Încheiem seara cu două dintre cele mai bune filme Sci-Fi: Interstellar si Gravity

Iar duminică, prietenii de la HomeTraining.Tv revin cu invitația de a redescoperi bucuria de a face sport prin Adunare pentru Mișcare. Ne asigură că vom avea o experiență plăcută, cu antrenamente functionale cu Predoi FlaviusMadalina PredoiDiana Bulimar, trasee aplicative (Exatlon), kinetoterapie si stretching.

Nu uitați, buna dispoziție este asigurată prin tot ce avem la noi pe pajiște: pufi, umbrare, muzică, liniște, seturi de joacă pentru cei mari și cei mici. În plus, toată lumea are acces Wi-Fi gratuit!

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.