În dulcele stil românesc, în memoria lui Ștefan Bertalan

0

Seară tradițională românească In dulcele stil românesc

Echipa ASMEvents, organizatorii evenimentului “În dulcele stil românesc” anunță public că Ștefan Bertalan, copilul bolnav de neuroblastom al suprerenalei drepte s-a stins din viață pe data de 22 mai la clinica Uniklinik RWTH Aachen din Germania, unde se afla sub tratamentul împotriva cancerului.

Lupta împotriva acestei boli crunte a fost mult prea grea pentru acest îngeraș care a rămas fără forța de a mai lupta. Cu sufletul îndurerat, familia și cei apropiați lui Ștefănuț mulțumesc tuturor persoanelor care au fost alături de ei până acum și doresc ca toți banii strânși prin intermediul acestui eveniment să fie direcționați altor doi copilași bolnavi de cancer.

În memoria lui Ștefan Bertalan, echipa ASMEvents merge mai departe cu desfășurarea evenimentului și ne arătăm tot sprijinul pentru strângerea de fonduri și salvarea altor vieți.

De aceea, vă invităm la spectacolul ce se va desfășura în aceeași zi de miercuri, 28 mai, orele 19:00, la Sala Aula Magna din Agronomie.

Evenimentul va fi prezentat de Vlad Baba și Mădălina Ciuntu și îi are ca invitați pe Sofia Vicoveanca, Matilda Pascal Cojocărița, Ansamblul folcloric Teodor Burada, dirijor lector.univ.dr. Ciprian Chițu, Ansamblul folcloric Doina Carpaților condusă de maestrul coregraf Petre Șușu și ansamblul de copii Brâulețul, coregraf Mădălina Popescu de la Doina Carpaților.

Echipa ASMEvents vă mulțumește pentru sprijinul acordat până acum și vă oferă mai multe informații pe pagina de facebook a evenimentului: În dulcele stil românesc – https://www.facebook.com/pages/In-dulcele-stil-romanesc/1435423820038554?ref=hl și site-ul evenimentului www.indulcelestilromanesc.ro

 dulce_banner

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează