Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În dulcele stil românesc, în memoria lui Ștefan Bertalan

0

Seară tradițională românească In dulcele stil românesc

Echipa ASMEvents, organizatorii evenimentului “În dulcele stil românesc” anunță public că Ștefan Bertalan, copilul bolnav de neuroblastom al suprerenalei drepte s-a stins din viață pe data de 22 mai la clinica Uniklinik RWTH Aachen din Germania, unde se afla sub tratamentul împotriva cancerului.

Lupta împotriva acestei boli crunte a fost mult prea grea pentru acest îngeraș care a rămas fără forța de a mai lupta. Cu sufletul îndurerat, familia și cei apropiați lui Ștefănuț mulțumesc tuturor persoanelor care au fost alături de ei până acum și doresc ca toți banii strânși prin intermediul acestui eveniment să fie direcționați altor doi copilași bolnavi de cancer.

În memoria lui Ștefan Bertalan, echipa ASMEvents merge mai departe cu desfășurarea evenimentului și ne arătăm tot sprijinul pentru strângerea de fonduri și salvarea altor vieți.

De aceea, vă invităm la spectacolul ce se va desfășura în aceeași zi de miercuri, 28 mai, orele 19:00, la Sala Aula Magna din Agronomie.

Evenimentul va fi prezentat de Vlad Baba și Mădălina Ciuntu și îi are ca invitați pe Sofia Vicoveanca, Matilda Pascal Cojocărița, Ansamblul folcloric Teodor Burada, dirijor lector.univ.dr. Ciprian Chițu, Ansamblul folcloric Doina Carpaților condusă de maestrul coregraf Petre Șușu și ansamblul de copii Brâulețul, coregraf Mădălina Popescu de la Doina Carpaților.

Echipa ASMEvents vă mulțumește pentru sprijinul acordat până acum și vă oferă mai multe informații pe pagina de facebook a evenimentului: În dulcele stil românesc – https://www.facebook.com/pages/In-dulcele-stil-romanesc/1435423820038554?ref=hl și site-ul evenimentului www.indulcelestilromanesc.ro

 dulce_banner

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.