In compania ta sunt calculatoare uzate?

1

Ateliere Fara Frontiere, ONG non-profit de insertiune socio-profesionala, a infiintat un atelier de economie sociala si solidara in cadrul caruia testeaza si reconditioneaza echipamente IT&C preluate de la companii.

Beneficiile proiectului Ateliere Fara Frontiere:

  • Colectarea gratuita a echipamentelor IT&C uzate din cadrul companiei dvs;
  • Eliberarea spatiului de depozitare;
  • Proiect valoros de dezvoltare durabila cu utilitate practica pentru comunitate;
  • Reducerea risipei si a decalajului digital in Romania: echipamentul informatic reconditionat ajunge acolo unde este nevoie, prin donatii la ONG-uri sau vanzare prin TAP persoanelor cu posibilitati modeste;
  • Garantia ca echipamentele IT&C uzate sunt reconditionate sau reciclate in conformitate cu normele europene;
  • Toate informatiile de pe hard- diskuri sunt sterse in totalitate cu soft-ul Blancco

Cum:

  • Anuntati-ne disponibilitatea dvs de a dona echipament informatic; mentionati cantitatea si tipurile;
  • Noi va contactam pentru a stabili perioada in care putem prelua echipamentul;
  • Preluarea echipamentului informatic  se face pe baza unui proces verbal de predare-primire.

Ateliere fara Frontiere detine autorizatie de mediu pentru reciclare si reconditionare, este Microsoft Authorized Refurbisher si coopereaza cu ECOTIC pentru a lupta impotriva risipei si pentru pastrarea mediului curat.

Campanie de comunicare realizata cu sprijinul programului Matra.

Atelierul ofera o solutie globala pentru echipamentele informatice uzate. Prin urmare, daca aveti computere uzate ne puteti contacta cu incredere:

Ateliere fara Frontiere
Bd Basarabia nr 256, Parcul industrial Faur, acces Poarta 1, Sector 3 Bucuresti
Telefon:/ Fax: 0314256010
colectare@ateliefarafrontiere.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.