In centrul atentiei @ Green Hours

0

In centrul atentiei / De Neil LaBute

Cu: Ilinca Harnut, Sorin Poama, Mihaela Sirbu

Coordonat artistic de: Vlad Massaci

afis 16 martie
In lumea noastra imbibata de tehnologie, fiecare dintre noi cauta cu orice pret putina atentie. Un tip nesigur care vrea sa faca stand-up, o studenta intr-o relatie confuza cu un profesor, un taran in New York care vrea razbunare, o mama singura care isi cauta iubit si o femeie indurerata dupa moartea sotului sunt cele 5 personaje aduse impreuna de un singur scop: acela de a-si spune povestea cuiva.

Bilet: 20 lei
Rezervari la: teatru@greenhours.ro/ tel 0 788 452 485 Bucuresti / Green Hours 

Fragment de text: ”Toată viaţa am fost un tip care… şi nu vreau să fiu lacrimogen sau… chiar nu, dar părinţii mei sunt mai în vârstă şi orăşelul în care am crescut e puncte puncte, adică ce vreau să zic e că m-am mutat aici, la New york ca să fiu eu însumi, să văd dacă pot să evadez cumva, să fiu liber şi mi-am găsit jobu ăsta şi am vrut să mă integrez şi… da, am început cu bancurile şi voi, colegii mei, chiar sper că sunteţi câţiva măcar aici că altfel e foarte jenant, m-aţi acceptat printre voi şi chiar am început şi o mică relaţie, câteva întâlniri sau cum s-o zice, iar eu (pauză) nu prea pot să continui aşa, să fiu omul pe care-l credeţi voi, fiindcă nu de asta am venit eu aici. Eu am lăsat în urmă un job ca lumea cu sporuri şi toate alea şi am venit în Manhattan pentru că vroiam să fiu eu. Eu însumi. Ok?”

Mai multe detalii la: https://www.facebook.com/events/354671291386425/356634667856754/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.