In centrul atentiei @ Green Hours

0

In centrul atentiei / De Neil LaBute

Cu: Ilinca Harnut, Sorin Poama, Mihaela Sirbu

Coordonat artistic de: Vlad Massaci

afis 16 martie
In lumea noastra imbibata de tehnologie, fiecare dintre noi cauta cu orice pret putina atentie. Un tip nesigur care vrea sa faca stand-up, o studenta intr-o relatie confuza cu un profesor, un taran in New York care vrea razbunare, o mama singura care isi cauta iubit si o femeie indurerata dupa moartea sotului sunt cele 5 personaje aduse impreuna de un singur scop: acela de a-si spune povestea cuiva.

Bilet: 20 lei
Rezervari la: teatru@greenhours.ro/ tel 0 788 452 485 Bucuresti / Green Hours 

Fragment de text: ”Toată viaţa am fost un tip care… şi nu vreau să fiu lacrimogen sau… chiar nu, dar părinţii mei sunt mai în vârstă şi orăşelul în care am crescut e puncte puncte, adică ce vreau să zic e că m-am mutat aici, la New york ca să fiu eu însumi, să văd dacă pot să evadez cumva, să fiu liber şi mi-am găsit jobu ăsta şi am vrut să mă integrez şi… da, am început cu bancurile şi voi, colegii mei, chiar sper că sunteţi câţiva măcar aici că altfel e foarte jenant, m-aţi acceptat printre voi şi chiar am început şi o mică relaţie, câteva întâlniri sau cum s-o zice, iar eu (pauză) nu prea pot să continui aşa, să fiu omul pe care-l credeţi voi, fiindcă nu de asta am venit eu aici. Eu am lăsat în urmă un job ca lumea cu sporuri şi toate alea şi am venit în Manhattan pentru că vroiam să fiu eu. Eu însumi. Ok?”

Mai multe detalii la: https://www.facebook.com/events/354671291386425/356634667856754/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează