Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În căutarea candidaților onești pentru alegerile locale // 3 decembrie

0

În căutarea candidaților onești pentru alegerile locale // 3 decembrie

Inițiativa România și Frontline Club Bucharest vă invită mâine, începând cu ora 18.30, la o dezbatere publică despre Apelul pentru realizarea unei Platforme civice care să propună și să susțină un proiect și o echipă de candidați onești și competenți pentru alegerile locale din București, alternativă reală și concretă la monopolul partidelor mari.

unnamed (1)

La dezbatere vor participa Mihai Politeanu și alți membri ai Inițiativei România, Nicușor Dan de la Uniunea Salvați Bucureștiul și semnatari ai Apelului.

Evenimentul are loc începând cu ora 18.30, la Institute, The Café, Știrbei Vodă 104-106.

Sursa foto: ceicunoi.wordpress.com

Înscrie-te! 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.