Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În această toamnă revista The Art of Living organizează cea de a doua ediție a evenimentului „Leadership și performanță”

0

Revista The Art of Living organizează vineri, 30 octombrie, ora 18:00, evenimentul “Leadership și performanță”, ediția a II-a la Hotel Sheraton din București.

Evenimentul are ca scop aducerea în prim-plan a ceea ce înseamnă provocările, oportunitățile și deciziile pe care s-au bazat cariere de excepție fie că este vorba despre diplomație, afaceri, artă sau muzică.
Conferința va fi moderată de jurnaliștii Ovidiu Nahoi și Bogdan Munteanu iar printre invitați se vor număra : Anneli Lindahl Kenny, Ambasadoarea Suediei în România; Angela Filote, Șeful Reprezentanței Comisiei Europene; Cătălin Crețu, Director regional Visa Europe; Tiberiu Soare, dirijor; Irina Wagner, proprietar Wagner Arte; și Florentina Voichi, artist plastic.

Evenimentul urmărește linia revistei The Art of Living care este deja, printre cunoscători, un brand recunoscut pentru statutul său exclusivist, imaginea și calitatea editorială. Mai exact evenimentul se adresează în general publicului educat, cunoscător și pasionat de cultură în general și de ultimele tendințe pe diverse domenii în particular. Dezbaterea are porțile deschise pentru aproximativ 100 de participanţi.
Afis Leadership_png.pdf

Printre întrebările care se doresc a fi adresate în această ediție se vor regăsi și acestea: „Cum au reușit? Știau când au pornit la drum unde vor ajunge? De de au ales o cale și nu alta? În ce măsură au urmat sfaturile părinților și ale apropiaților ori au apelat mai mult la instinctele proprii? S-au bazat mai mult pe inspirație sau pe eforturi susținute? ”

Anul trecut, au acceptat provocarea de a răspunde la întrebările moderatorilor și ale publicului: Dragoș Neacșu, CEO Erste Asset Management; Dorin Ștefan, arhitect; Julia Kristensen, antrerpenor, proprietar al Casa Frumoasă Stores; și Francisc Chiuariu, pictor.

The Art of Living, ediție specială dedicată Festivalului „George Enescu ”. În sală se va distribui și numărul 12 al revistei The Art of Living, ediție specială bilingvă română-engleză realizată împreună cu organizatorul festivalului Enescu, Artexim, include o serie excepțională de interviuri cu dirijori și soliști internaționali: Zubin Mehta, Sir Simon Rattle, Murray Perahia etc., prezentări ale unora dintre cele mai mari orchestre ale lumii, selecții biografie ale unora dintre dirijorii și soliștii contemporani de marcă, o secțiune dedicată istoriei festivalului cu inserții de cronici vechi despre festival. Melomanii pot găsi revista în Galeria The Art of Living, la standurile Cărturești și Humanitas și în țară in cadrul acelorași trusturi media și rețeaua OMV.

Despre revista The Art of Living

The Art of Living este o revistă bilingvă trimestrială lansată în România în noiembrie 2012. Revista este sursa unor povești extraordinare ce aparțin unor oameni remarcabili și prezintă cele mai noi știri în materie de artă, afaceri, cultură, restaurante, divertisment, design interior, bijuterii, imobiliare, sport și turism.

Parteneri: Crama Rătești

Parteneri media: CalendarEvenimente.ro, Fundația Calea Victoriei, Deco si Eco, România Pozitivă, Artindex, onlinegallery.ro, PR Wave, Sapte Seri, RFI, TV City

www.theartofliving.info

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.