În această săptămână spectatorii pot vedea pe scena Teatrului InDArt piesele de teatru deja îndrăgite de public

0

Săptămâna aceasta la Teatrul InDArt

În această săptămână spectatorii pot vedea pe scena Teatrului InDArt piesele de teatru deja îndrăgite de public. Joi, de la ora 19:30 revine pe scenă ,,Amanta de la prânz”, iar duminică, la ora 19:30 intrăm într-o poveste cu un final neașteptat, „Întâi, sărută-mă!”. Două spectacole în regia lui Bogdan Gagu, în care se îmbină comedia cu momentele serioase din viața fiecăruia, iar, la final, toți avem ceva de învățat.

Iar pentru că în data de 15 februarie aniversăm 17 ani de InDArt, vrem să le facem spectatorilor noștri un CADOU cu valabilitate nedeterminată. Noi l-am numit LifePASS InDArt. Cu acest card cadou aveți intrare gratuită la toate evenimentele organizate de InDArt pe viață. Exact, pe viață! Da, așa e, și noi suntem încântați de această idee pentru că cel care va câștiga LifePass-ul va deveni parte din familia InDArt, și, da, e motiv de sărbătoare, asemeni unei nașteri. În luna FEBRUARIE fiecare bilet la spectacolele noastre te aduc mai aproape de câștigarea LifePass-ului. Mai multe detalii găsiți pe rețelele de socializare ale Teatrului InDArt.

În această stagiune Teatrul InDArt este găzduit de Teatru Infinit (Str. Mihai Eminescu, 127).

Programul complet al spectacolelor poate fi consultat pe www.indart.ro .

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.