Improvizatie teatrala @ Life After Work / Bucuresti noiembrie – decembrie 2010

0

La acest funshop înveţi să faci teatru alternativ de improvizaţie, exersându-ţi creativitatea, viteza de reacţie şi concentrarea. În plus (sau mai ales) te distrezi cum nu ai mai făcut-o de mult timp. În improvizaţie se lucrează cu „materialul” din public: spontan şi fără scenarii prestabilite, astfel încât vei fi pus în situaţia de a-ţi explora resursele în contexte total neprevăzute. Te aşteaptă un drum plin de provocări, momente creative şi râs.

Ce vei obţine, participând:

– vei cunoaşte principiile de bază în improvizaţie
– vei ieşi din zona de confort şi vei experimenta spontaneitatea pură
– vei învăţa să stabileşti interacţiuni constructive cu colegii de echipă
– vei explora potenţialul propriei creativităţi
– te vei distra copios!

iată un exemplu de exerciţii: http://www.youtube.com/watch?v=7k0CldKUqbI&feature=related

Facilitator: Ioana de Hillerin

Ioana a terminat UNATC-ul în 1999 şi e actriţă. A jucat în aproape toate teatrele din Bucureşti, fie ele de stat sau particulare, dar s-a aventurat şi în spaţii neconvenţionale. Improvizaţia a început-o în 2007, într-una dintre cele mai importante echipe din această profesie: Comedy Show. “Toţi improvizăm, în viaţa noastră privată sau în profesiile pe care le avem. Poţi improviza în aproape orice domeniu şi aproape oricând, iar unele dintre marile descoperiri, invenţii şi poate şi unele dintre marile idei tocmai din improvizaţii s-au născut. Dar pentru a improviza pe scenă, în faţa publicului, îţi trebuie foarte multe resurse. În teatrul de improvizaţie nu ai „refugii”, „cârje”, elemente ajutătoare, nu ai decor, nu ai recuzită… Te ai pe tine cu tot ceea ce însemni şi tot ceea ce eşti dispus să pui la bătaie şi îi ai pe cei alături de care improvizezi!”.

1. în ce zile: 24, 25 nov. + 1, 2, 7, 9 dec.
2. nr. întâlniri: şase, a câte două ore fiecare
3. intervalul orar: 19.00 – 21.00
4. număr de locuri: 15
5. dressing code: în orice vă simţiţi extraordinar
6. preţ: 300 de lei
7. loc exact: urmează stabilit (undeva în Bucureşti)
8. înscrieri: detalii la vreausamainscriu[at]lifeafterwork.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează