Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Impreuna crestem Padurea copiilor – Voteaza proiectul in competitia Metro Starurile Comunitatii!

0

Drag prieten impaduritor,

De la inceputul prieteniei noastre, am facut o multime de lucruri impreuna!

Primavara si toamna plantam viitoarele paduri si ne bucuram de pranzurile campenesti delicioase. Alergam impreuna pentru Padurea copiilor la evenimente sportive, fie ca e vorba de Crosul Padurii powered by Telekom la cursele de 5, 10 sau 15 km, ori de ultra-uri senzationale de sute de kilometri precum Marathon des Sables sau Ultrabalaton. Impreuna strangem fonduri pentru impadurirea terenurilor degradate si ducem vestea implicarii mai departe. Iti multumim ca esti mereu alaturi de noi, oriunde ai fi si ca ne dedici din timpul tau pretios.
unnamed (1)

Pe perioada verii, timpul nostru este investit in ingrijirea Padurii copiilor: cosim, prasim, mulcim si acolo unde este necesar, ingradim padurile pentru a le creste mari si frumoase.

Chiar si din fata calculatorului ai ocazia sa dai viata Padurii copiilor. Anul acesta, Padurea copiilor s-a inscris la concursul Metro Starurile Comunitatii! Sustinuta de partenerii de la Stem SURE, Padurea copiilor are sansa de a intra in marea finala si de a castiga pana la 30.000 de RON, fonduri cu care vom continua sa impadurim. Cu cat mai multe voturi, cu atat mai mare sansa de ne afla printre finalisti. Esti doar la un click distanta de a creste in continuare Padurea copiilor!

Cum votezi?
1. Acceseaza linkul competitiei aici.
2. Cauta si citeste povestea Padurea copiilor.
3. Click „Voteaza povestea” pana pe 23 iulie, de pe orice dispozitiv (calculator, telefon mobil, tableta).

Fiecare click conteaza, asa ca voteaza si da vestea mai departe! Padurea copiilor creste cu tine si se inalta cu ajutorul tuturor prietenilor ei!

Din 2007 pana in prezent, prin Padurea copiilor au fost impadurite 38 de hectare de terenuri degradate, in judetele cele mai sarace in paduri si cele mai vulnerabile la schimbarile climatice din sudul Romaniei, Teleorman si Calarasi. Scopul programului nostru de impaduriri este de a planta si ingriji cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania. Stem SURE s-a alaturat programului nostru de impaduriri si ofera cate un puiet pentru fiecare colectare de celule stem pe care o realizeaza.

Iti multumim pentru ca esti mereu alaturi de noi,

Padurea Copiilor

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.