Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Importanta tipului psihologic in cunoasterea de sine, cat si a celorlalti

0

Fundatia Calea Victoriei organizeaza marti, 24 februarie, incepand cu ora 19:00, un curs despre Importanta tipului psihologic in cunoasterea de sine cat si a celorlalti, sustinut de Claudia Desjardins, psihoterapeut si analist Jungian.

Tipul psihologic

Atelierul nostru, primul si, in acest moment, singurul de acest fel din Romania, deschide calea catre intelegerea propriei persoane, a relatiilor de cuplu, de familie, de prietenie cat si a celor profesionale, prin intermediul tipologiei psihologice Jungiene cat si a celebrului chestionar de personalitate, MBTI.

Aceasta tipologie are o varietate larga de aplicatii in sfera profesionala, cum ar fi dezvoltarea abilitatilor de Leader, gestionarea conflictelor in echipe, eficientizarea colaborarii intre membrii echipei, managementul stresului si optimizarea abilitatilor de comunicare. Are o larga aplicabilitate in relatiile de cuplu si le poate optimiza prin intelegerea diferentelor de personalitate.

De ce sa vii?

Te ajuta la o mai buna gestionare a relatiilor si a interactiunilor cu diverse persoane, atat in mediul profesional cat si in cel personal.

Atelierul te poate acompania spre o mai buna cunoastere de sine si iti poate arata cum sa iti explorezi potentialul si sa te dezvolti in directia potrivita tie.

Atelierul iti poate aduce raspunsuri precise la intrebari concrete: De ce ma cert cu partenerul de cuplu? De ce anumite persoane imi provoaca emotii puternice ca antipatie sau simpatie? De ce imi displace mama partenerului de viata (De ce nu o suport pe soacra-mea)? De ce nu reusesc sa ii conving pe anumiti subalterni? De ce seful/sefa mea ma persecuta sau nu ma place? De ce imi este greu sa fac anumite lucruri (ex. sa socializez, sa lucrez cu publicul, sa gandesc logic tot timpul, sa fiu atent, sa ma concentrez, sa am atentie distributiva)?

Atelier 1: Extroversia & Introversia: Definitii, aplicabilitate in viata de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea in practica a acestor atitudini psihologice.

Atelier 2: Gandirea & Afectivitatea: Definitii, aplicabilitate in viata de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea in practica a acestor functii psihologice.

Atelier 3: Intuitia & Senzatia: Definitii, aplicabilitate in viata de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea in practica a acestor functii psihologice.

Atelier 4: Perceptia & Atitudinea Judicativa: Definitii, aplicabilitate in viata de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea in practica a acestor preferinte psihologice.

Atelierele 5-6: Definire tipuri, exemple si discutii concrete referitoare la combinatia diferitelor tipuri psihologice: ISTP, ISFP, INFP, INTP, ESTP, ESFP, ENFP, ENTP

Lector: Claudia Desjardins

Data incepere: 24 Februarie 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 6; Frecventa: saptaminal, marti

Varsta Minima:18 ani

Cost: 330 ron (total curs); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 300 ron (total curs)

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.