Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Implicarea tinerilor în politicile publice de tineret

0

Vino să îți faci vocea auzită!  În perioada 14-17 iulie, la București, ești invitat să participi la conferința „Implicarea tinerilor în politicile publice de tineret”, un proiect implementat de ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România) în parteneriat cu CTR (Consiliul Tineretului din România), CNE (Consiliul National al Elevilor) și FITT Timisoara (Fundația Județeană pentru Tineret Timiș), finanțat prin programul Erasmus+ al Comisiei Europene.

Timp de 4 zile ne vom întâlni cu decidenți politici, autorități publice, organizații de și pentru tineret, oameni resursă din mediul asociativ, să vorbim despre cum pot deveni tinerii agenți ai schimbării. Vei particia la sesiuni de tip talk-show, ateliere în paralel, târg de oportunități și povești de succes ale tinerilor care au ales să se implice.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.