Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Implant pentru Refuz prezintă ACUSTIC (LIVE@UNIRII5)

0

Implant pentru Refuz prezintă ACUSTIC (LIVE@UNIRII5)
-album şi turneu de lansare-

Implant pentru Refuz lansează iarna aceasta albumul ACUSTIC (LIVE@UNIRII5).Acesta va fi însoțit de un turneu de lansare care va străbate țara.

unnamed-1
Discul conţine piesele înregistrate live în cadrul concertului acustic susținut în octombrie 2015 pe scena de la Unirii5. Aceasta este prima producție live pe care Implant pentru Refuz o publică. Trupa va lansa albumul în cadrul unui turneu cu un concept special. Concertele sunt compuse din două părți, jumătate din piese vor fi interpretate acustic, jumătate electric. Programul turneului va traversa 4 orașe în acest an, urmând să se continue în lunile Ianuarie și Februarie din anul 2017:

Oradea – 9 decembrie – Urban Place
Cluj – 10 decembrie – Hard Club
Timișoara – 15 decembrie – Club Daos
Petroșani – 23 decembrie – Barock Club

“În toamna anului trecut am avut un concert acustic în grădina de la Unirii5. Am cântat piese care pentru noi înseamnă foarte mult și pe care vrem să le oferim publicului într-o altă nuanță. A fost o experiență fantastică atât pentru noi cât și pentru fani. Am primit un val de reacții pozitive și asta ne-a entuziasmat să transpunem concertul într-un album de sine stătător: ACUSTIC (LIVE@UNIRII5).” – declară Implant pentru Refuz.

Implant pentru Refuz este una dintre primele trupe de hardcore din România, care dupa ultimul album Cartography s-a orientat spre un teritoriu metal progresiv cu multe influente alternative. IPR a crescut de-a lungul celor peste 20 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

ACUSTIC (LIVE@UNIRII5) este realizat de Implant pentru Refuz:

Octavian „Vita” Horvath – Voce;
Valentin „Freaky”Popescu – Chitară/Voce;
Razvan „Meshu” Nicov – Chitară;
Czifrak „Pista” Stefan – Bas;
Alexandru Hera – Tobe;

alături de:
Lelia Nicolaiciuc – Voce;
Gabriel Almași – Theremin;

Vizionați clipurile din concertul ACUSTIC (LIVE@UNIRII 5):
Apus [Acustic Live Video]
În Interior [Acustic Live Video]
Sub Zero [Acustic Live Video]

Albumul este disponibil în întregime aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.