IMPACT Marketing School / 10-19 aprile 2010 Bucuresti

0

Ce este IMPACT?
Prima scoala de marketing la nivel national, aflata in anul 2010 la cea de-a IX a editie.

Ce reprezinta IMPACT ?
Sansa de a le oferi tinerilor pasionati de marketing contextul rezolvarii unui studiu de caz real, propus de compania partenera si posibilitatea de a interactiona cu profesionisti din domeniu. Anul acesta : Raiffeisen Bank

IMPACT pentru cine?
Pentru cei mai buni 25 de studenti selectati din intreaga tara, studenti interesati de marketing.

IMPACT  pentru ce?
Pentru experienta unica pe care o vei trai, pentru relationarea cu cei mai buni in domeniu si, totodata, cu alti tineri care-ti impartasesc pasiunile.

De ce IMPACT?
Pentru ca vei participa la training-uri si workshopuri sustinute de experti in domeniu sau de traineri profesionisti.
Pentru ca la final ai sansa sa propui idei ingenioase si iti poti vedea campania implementata in totalitate sau utilizata ca punct de plecare in campaniile ulterioare Raiffeisen Bank.

Cand si unde?
Bucuresti*, 10-19 aprile

(*) cazarea si masa sunt asigurate de organizatori

Mai multe informatii pe marketingschool.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează