Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Impact Hub organzieaza un eveniment-manifest despre frica si esec: Fears&Failures 2018

0

Indiferent dacă suntem antreprenori, angajați, facilitatori, freelanceri sau reprezentăm un ONG, fiecare dintre noi a dat greș la un moment dat. Având în vedere faptul că ritmul vieților noastre personale și profesionale crește tot mai mult, iar provocările cu care ne confruntăm devin din ce în ce mai complexe, este esențial să învățăm cum să ne gestionăm și să depășim fricile și greșelile. Astfel, Impact Hub Bucharest organizează, pe 3 noiembrie, evenimentul Fears & Failures 2018, gândit ca un manifest pentru curaj și autenticitate.

Fears & Failures este o inițiativă Impact Hub Bucharest care oferă participanților un context perfect de învățare din lecțiile altora, de a găsi inspirație pentru a trece peste propriile provocări, de a-și spune propria poveste sau de a cunoaște alți oameni care consideră că este normal și esențial să abordăm aceste subiecte, pe care nu le punem des în lumina reflectoarelor.

Agenda acestei ediții include:

  • De ce ne este frică să devenim antreprenori în România?

  • Fear Talks – O discuție onestă despre durere, pericol și nedreptate

  • Ateliere paralele de definire a fricii

  • Failure Talks – Experiența unui eșec sau a refuzurilor repetate

Agenda completă este disponibilă aici.

Ce spun invitații?

O parte dintre speakerii invitați au declarat:

Tony Mott, People developer and communicatorA durat până când mi-am dat seama că succesul sau eșecul sunt importante doar dacă învăț ceva din ele. Sistemul de măsură era la exterior și mi-a luat ceva timp să înțeleg că scopul meu nu e să obțin rezultate cu care i-aș putea impresiona pe ceilalți, ci să devin eu o versiune din ce în ce mai bună a mea.

Vișinel Bălan, activist pentru respectarea drepturilor copilului și a familiei  – Sunt omul care a reușit să-și depășească condiția iar pornind de la minus infinit am reușit să devin un om de succes în ciuda celor care au vrut să eșuez. Mă lupt cu sistemul pentru a schimba legea adopției pentru care unii mă consideră un om cu intenții bune care poate schimba ceva iar alții „un factor de perturbare” care le dă copiilor speranțe false.

Ana Silivaș, Coach & TrainerFrica e încă prezentă pentru că au fost perioade în viața mea în care m-am amorțit și am mers din inerție. Eu cred că atunci când înțelegi ce stă în spatele reacțiilor, alegerilor, comportamentelor tale ai mai multă putere în viața ta și ai șansa de a-ți crea un drum autentic.

Linh Pham, studentă – Linh înseamnă în vietnameză o stare de spirit, cu iubire pentru necunoscut și tot ce e imposibil de explicat. Oi fi îmbrățișat numele ăsta în neștire și mi l-am luat ca simbol de a fi. Pentru mine, un eșec ar fi ziua când mi-am dat voie să fug. Nu tu rezolvat conflictele cu părinții,  învățat pentru bac sau avut grijă de mine, doar o fugă frenetică de tot ce mă speria.

Lista completă a speakerilor este disponibilă aici.

Cum poți participa?

Înscrierile la eveniment sunt deschise pe www.fearsandfailures.ro

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.