„Imi caut vocatie”, 17 ianuarie 2010, Bucuresti

0

Am aflat câte ceva despre evenimentul „Imi caut vocatie”, editia a II-a în data de 17 ianuarie 2010 la Green Hours în Bucureşti! Vrem să împărtăşim aceste informaţii pentru că ne place cum „sună” evenimentul!

“Îmi caut vocatie” se adresează în special liceenilor care nu sunt siguri în legătură cu vocaţia pe care vor să şi-o aleagă, dar şi celor care au deja o vocaţie şi sunt curioşi să vadă cum lucrează alţi oameni din alte domenii.

Speakerii de această dată vor fi:

Paul Rogojină – compozitor de muzică clasică. Asta pentru că tuturor ne place muzica însă nu toţi reuşim să o înţelegem până la capăt. Poate nu mulţi îl cunoaşteţi, însă el vă poate spune cum e să trăieşti prin muzică toată viaţa.

Mihai Buzea – redactor la un ziar foarte apreciat din România. Puteţi citi aici unele din scrierile lui.

Bobby Voicu (site) – este cunoscut pentru faptul că a fost primul şi singurul angajat Yahoo! din România. El e antreprenor, blogger, radioman… Un om căruia îi place foarte mult ceea ce face şi cu siguranţă mulţi aţi auzit de el.

Aveţi voie să ascultaţi, să puneţi întrebări şi de ce nu, să “furaţi” din farmecul acestor oameni.
Aşadar, la Green Hours – Calea Victoriei, nr. 120, 17 ianuarie (duminică) la ora 12:30.
Intrarea FOARTE liberă.

Câteva poze de la prima ediţie a acestui eveniment direct pe site-ul 3ner.ro

imi-caut-vocatie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează