„Imi caut vocatie”, 17 ianuarie 2010, Bucuresti

0

Am aflat câte ceva despre evenimentul „Imi caut vocatie”, editia a II-a în data de 17 ianuarie 2010 la Green Hours în Bucureşti! Vrem să împărtăşim aceste informaţii pentru că ne place cum „sună” evenimentul!

“Îmi caut vocatie” se adresează în special liceenilor care nu sunt siguri în legătură cu vocaţia pe care vor să şi-o aleagă, dar şi celor care au deja o vocaţie şi sunt curioşi să vadă cum lucrează alţi oameni din alte domenii.

Speakerii de această dată vor fi:

Paul Rogojină – compozitor de muzică clasică. Asta pentru că tuturor ne place muzica însă nu toţi reuşim să o înţelegem până la capăt. Poate nu mulţi îl cunoaşteţi, însă el vă poate spune cum e să trăieşti prin muzică toată viaţa.

Mihai Buzea – redactor la un ziar foarte apreciat din România. Puteţi citi aici unele din scrierile lui.

Bobby Voicu (site) – este cunoscut pentru faptul că a fost primul şi singurul angajat Yahoo! din România. El e antreprenor, blogger, radioman… Un om căruia îi place foarte mult ceea ce face şi cu siguranţă mulţi aţi auzit de el.

Aveţi voie să ascultaţi, să puneţi întrebări şi de ce nu, să “furaţi” din farmecul acestor oameni.
Aşadar, la Green Hours – Calea Victoriei, nr. 120, 17 ianuarie (duminică) la ora 12:30.
Intrarea FOARTE liberă.

Câteva poze de la prima ediţie a acestui eveniment direct pe site-ul 3ner.ro

imi-caut-vocatie

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.