Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Îmbracă-te creativ! Trăiește cu stil!

0

Atelier de idei creative pentru ținute în care te simți FERICIT!

Cine ești tu? Cum îți exprimi personalitatea? Ți-am pregătit un ALTFEL de atelier în care vei afla cum să te semnezi prin haine și cum poți să-ți creezi o stare de bine prin ținute care să te reprezinte cu adevărat.

Hainele pot fi o poezie sau un ritm de rock. Pot fi curajul de a fi rebel sau pasiunea de a fi explorator în propria viață. Hainele sunt tot ceea ce vrei să fie și hainele sunt… TU.

De aceea, te invit să FII “cea mai bună variantă a ta”, plină de stil și dorință de a trăi viața fericit!

Probabil te întrebi ce se va întâmpla în cadrul atelierului. Vom discuta despre efectele hainelor în viața noastră, cum ne pot determina starea, mesajele pe care le PURTĂM și cum putem face cumpărături astfel încât să dăinuie peste ani.

Imbraca-te creativ

Mai îmbrăcăm cele două ore de atelier cu:

– trips&tricks pentru o ținută de succes, care te ajută să te simți bine

– idei despre reinventare și fericire prin haine, accesorii și culori

– un top 5 Idei pentru un dressing ca de revistă

– S.O.S garderoba mea, sesiune de sugestii personalizate pentru fiecare participant la atelier

– o sesiune de joc&joacă, întrebări și răspunsuri

Cu cine?

Sunt Anca Ghinea, sunt Creative Manager și sunt preocupată de crearea unei vieți frumoase, pline de creativitate și bucurie, zi de zi.

De aproape 16 ani, mă exprim prin scris creativ, iar în ultimul timp prin design vestimentar și design interior. La 14 ani am publicat primele articole pe diferite subiecte, inclusiv despre modă, iar la 17 ani am lansat prima carte.

Tot mai multe persoane mă provoacă la sesiuni de sfaturi legate de versatilitatea ținutelor, solicitându-mi un plus de inspirație pentru a se simți mai bine și a arăta mai bine.

Cred cu tarie că orice om are un talent și că se poate reinventa în permanență, depășindu-și limitele.

Cum?

Găsind calea potrivită de manifestare și combinația unică de energie creatoare și pasiune.

Când?

  1. marți@incubator107 , 16 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
  2. marți@incubator107 , 23 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:00

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.