Imbraca si TU un copac din Cismigiu cu haine pentru nevoiasi

0

Pentru că la bulgari s-a putut,
pentru că în Reșița s-a putut,
pentru că în Timișoara s-a putut,
pentru că în Sibiu s-a putut …
pentru că se poate și în #București.

Ia vedeți, acum, voi cam câte haine sau perechi de ghete/cizme aveți puse deoparte, pentru că nu le mai purtați de … nici voi nu mai știți de când?

De #marți până #duminică (inclusiv) (ai timp să cauți hainele/încălțămintea ce nu-ți mai trebuiesc) îmbracă și tu un copac din #Cișmigiu cu o haină groasă și/sau lasă o căciulă/fular/mănuși/încălțăminte într-o pungă, la copac.

#DonezPentruNevoiași
Pentru că #ÎmiPasă

12552729_1099043563469221_7775215569516719558_n

Ia vedeți voi cam câte haine sau perechi de ghete/cizme aveți puse deoparte, pentru că nu le mai purtați de … nici voi nu mai știți de când?

De #marți până #duminică (inclusiv), îmbracă și tu un copac din #Cișmigiu cu o haină groasă și/sau lasă o căciulă/fular/mănuși/pulovere/pantaloni/încălțăminte într-o pungă, în cutia amenajată acolo (sau lângă cutie).

PUNCT DE COLECTARE: În #ParculCișmigiu, intrarea de lângă statia de troleu (Vel Pitar), pe lângă chioșcul de ziare (vizavi de Primăria Capitalei).

Samusocial din Romania va colecta hainele donate și le va distribui, zilnic, persoanelor fără adăpost.

Fii buni și dă #vestea mai #departe. Mulțumim.

Pentru că #ÎmiPasă

Pentru că la bulgari s-a putut,
pentru că în Reșița s-a putut,
pentru că în Timișoara s-a putut,
pentru că în Sibiu s-a putut …
pentru că se poate și în #București.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.