Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari spectacole de video mapping din lume, începe vineri, în Capitală

0

iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume, organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, începe anul acesta în data de 9 septembrie, cu o serie de evenimente unice, care vor tranforma Bucureștiul în capitala artelor vizuale.

iMapp Bucharest 2015 web - foto Alex Barbulescu

iMapp Bucharest 2015 web - foto Alex Chelba

iMapp Bucharest 2015 web - foto by Alex Barbulescu

 

Astfel, evenimentele ce compun cea de-a treia ediție a festivalulului se vor desfășura în mai multe locații din București și debutează în data de  9 septembrie, cu un video mapping realizat de Motionlab, pe fațada Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, în Piața 21 Decembrie 1989, urmat de un teasing party la Club Expirat, unde vor fi proiectate elemente vizuale din identitatea iMapp Bucharest.

O săptămână mai târziu, în data de 16 septembrie, sărbătoarea artelor vizuale continuă cu un video mapping realizat de Les Ateliers Nomad, pe fațada Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, în Piața 21 Decembrie 1989, urmat de cel de-al doilea teasing party la Club Control.

iMapp Bucharest atinge punctul culminant în data de 24 septembrie, în Piața Constituției, unde 104 proiectoare vor cuceri cei peste 20.000 de metri pătrați ai suprafeței de proiecție, transformând, pentru o seară, fațada celei mai mari clădiri administrative din Europa, Palatul Parlamentului.

Începând cu ora 22:30, echipele finaliste din Muntenegru, Spania, Turcia, România, Rusia și Ungaria își vor prezenta lucrările, câștigătorul competiției fiind desemnat de un juriu format din personalități marcante din industria audiovizuală: Martin Pošta – Directorul Festivalului SIGNAL din Praga, Ana Ascencio – Directorul Artistic al Festivalului MAPPING din Geneva, Kaat Heirbrant – Directorul Festivalului LIGHT din Ghent, Ilkka Paloniemi – Directorul Artistic al Festivalului LUX din Helsinki si Birgit Zander – fondatorul, organizatorul și Directorul Creativ al FESTIVAL OF LIGHTS din Berlin. Conceptul creativ al concursului din această ediție este „DIALOGURI”.

Spectacolul va debuta cu un concert susținut de celebra artistă Roisin Murphy, un nume sonor al muzicii electro pop, care vine în România cu un show electrizant. În deschidere, de la ora 19:00, vor performa Golan & Orchestra, care vor prezenta un proiect inedit ce armonizează muzica electronică, vocea și instrumentele live.

afis-final-imapp-bucharest

Mai multe detalii pe:

www.imapp.ro / www.creart.ro

f/imappbucharest

f/creartpmb

Event: https://www.facebook.com/events/1640004146312322/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.