Îl ajutăm în lupta cu boala pentru o nouă șansă la viață

0

Realitatea este una crudă pentru familia baiețelului, Ștefan Adrian Bertalan, care se află într-o continuă luptă cu diagnosticul copilului. Diagnosticul primit la începutul lunii februarie – neuroblastom al suprarenalei, stadiul IV cu multiple metastaze a fost startul către o bătălie plină de speranță în salvarea micuțului.

banner_300_250a

 Neuroblastomul este un tip de cancer care se dezvoltă în celulele nervoase din mai multe zone ale corpului, întalnit la copiii cu vârsta până la cinci ani. Stefan, la numai 1 an și cinci luni a început o luptă grea împotriva cancerului cu un tratament extrem de dureros și de lungă durată. Chinurile prin care trece acum sunt de nedescris.

Pe lângă antibiotice, chimioterapie, transfuzii, calmante, va începe ședintele de radioterapie, iar acestea nu sunt decât o parte a tratamentului împotriva acestei boli crunte. Băiețelul, se află acum la o clinică din Germania unde i s-a oferit a doua șansă la viață, însă lupta pentru aceasta, din păcate, depinde și de partea financiară ce îl poate ajuta să aibă o viață normală ca toți ceilalți copii de vârsta lui.

De aceea, noi, un grup de studenți de la FEAA, dorim să organizăm un eveniment cultural-artistic caritabil, iar banii din vânzarea biletelor să-i fie donați lui Ștefan, pentru a putea merge mai departe cu tratamentul.

Evenimentul se numește În dulcele stil românesc și îi are ca invitați pe Sofia Vicoveanca, Matilda Pascal Cojocărița, Ansamblul folcloric Doina Carpaților, condus de maestrul coregraf Petre Șușu, Ansamblul Folcloric Teodor Burada, Dirijor Lector.Univ.Dr Ciprian Chițu și grupul de copii Brâulețul coregraf Mădălina Popescu de la Doina Carpaților.

Spectacolul va avea loc pe data de 28 mai, orele 19:00, la Sala Aula Magna Haralamb Vasiliu a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad.

Vă așteptăm cu mare drag să ne vizitați pe: www.indulcelestilromanesc.ro și pe pagina noastră de facebook: În dulcele stil românesc, pentru a afla mai multe informații legate de eveniment și de modul cum puteți să îl ajutați pe Stefănuț.

Biletele s-au pus spre vânzare la Palas Mall (nivel 1), Carrefour Felicia, Carrefour Era (în weekend) și la anticariatul Grumăzescu de pe Lăpușneanul. Programul este de la 10:00 la 21:00.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.