Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ie cu Bookurie

0

Joi, 8 decembrie, ora 19:30, la Hotel Marriott, în incinta magazinului Romartizanat, are loc Ie cu Bookurieˮ  o petrecere & lansare de modă unde accesul se face doar pe baza de  ie!

 15241378_1184981951595336_3600898467623468217_n

În cadrul evenimentului urmează a fi lansate noile modele ale genții Bookletta cu semne româneşti, cu mândria că tradiţiile româneşti pot fi transmise din generaţieîn generaţie şi prin obiecte noi, inovatoare, cum este geanta pentru femeia care citeşte. Booklettele vor merge mână-n mână” cu iile Romartizanat, cusute cu dragîn Gura Teghii, Munții Penteleu, pentru a spune povestea tradițiilor românești brodate pe pânză.

Provocative Concept se alatură echipei Bookletta + Romartizanat și răspunde provocării de a arăta zece feluri în care poate fi purtată o ie printr-o defilare cu ținute de zi si de seară, toate piesele vestimentare fiind combinate cu eleganță cu ii și genți cu semne românești. Cei de la Veronesse lansează o noua colecție capsulă de pantofi și ne îndrumă cu Pași românești spre un viitor în care tradițiile se împletesc cu moda.

Claudia Ghițulescu ne va încânta cu muzică live și, pentru a vă premia dragostea de românesc, șampania Bacio di Bolle (produs premium) ne va fi oferită în cadrul evenimentului de Maurt, un nume nou pe piața din România, dar un brand deja recunoscut în R. Moldova.
 
Vă invităm așadar la Ie cu bookurieˮ, un eveniment care aduce în prim-plan branduri românești și oameni de valoare și unde cultura se împletește cu moda, iar tradiția face echipă bună cu inovația.
 
Acces: liber
Dresscode: ie românească

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.