Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Identitate profesionala @incubator107 București

0

Ce?

Prima zi este axată pe tema Cine sunt?, iar a doua Cine aleg să fiu?

Te invităm la o întâlnire cu…tine și imaginea pe care o ai sau dorești să ți-o creezi, în care îți propunem să găsești răspunsul la următoarele întrebări:

Cât de mult te regăsești în rolul tău profesional?

În ce măsură te identifici cu el? Ce beneficii îți aduce?

Ai un singur rol sau mai multe?

Cum te exprimi pe tine în acest rol?

Cum se formează și reconstruiește identitatea profesională?

Cum faci față:

* pierderii unui job

* promovării pe o poziție managerială

* trecerii de la condiția de angajat la antreprenor

* schimbării de rol profesional?

Explorând aceste teme prin exerciții experiențiale vei reuși să identifici direcția de dezvoltare a carierei, care să îți aducă mai multă împlinire de sine și echilibru în viața ta.

Cu cine?

Cristina Eremia este Career Coach cu formare în NLP Coaching și Gestalt Organizațional, absolventă a Facultății de Psihologie și Stiinte ale Educației în 2003. Are peste 11 ani experiență de lucru în domeniul resurselor umane, în consultanță și multinaționale, coordonând procese de dezvoltare organizațională, training, evaluare, recrutare, talent management. Practică life coaching și organizațional din 2008, cu focus pe dezvoltarea carierei, eficientizarea relației manager-echipă, optimizare relațională.

“Lucrând împreună vei reuși să îți clarifici viziunea și directia profesională, să îți stabilești obiective pe termen lung și să îți faci un plan de carieră, să depășești obstacolele interioare și externe, să iei decizii bazate pe valorile tale profunde, să dezvolți strategii pentru a-ți realiza obiectivele, să te înțelegi și să te cunoști mai bine pentru a-ți împlini potențialul și a avea o viață de succes. Mă bucur că, de când mi-am început activitatea de coaching, am avut ocazia să susțin diverși profesioniști în dezvoltarea carierei și vieții lor în ansamblu: manageri, antreprenori, studenți. Am un mare sentiment de împlinire când clienții mei își realizează obiectivele pe care și le propun, reușind să aducă mai multă satisfacție, echilibru și profunzime în viața lor. ”

Când?

  1. sâmbată@incubator107 , 24 noiembrie 2012 de la 10:00 la 14:0
  2. duminică@incubator107 , 25 noiembrie 2012 de la 10:00 la 14:0

Cum?

Înscrierea la atelier se face online, la bucuresti.incubator107.com

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 40 lei pentru întreg atelierul sau 20 lei pentru fiecare întâlnire.

Unde?

Mansarda din Traian, nr. 107, București

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.