Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Idei de Cadouri – Prinde Reducerea de 15% la cursurile lunii ianuarie

0

Moș Crăciun a trecut pe la Fundația Calea Victoriei și i-a rugat să te ajute să faci cadouri inspirate celor dragi. Ți-au pregătit mai multe variante, pentru diferite tipuri de persoane și preocupări. Și nu doar atât! Până pe 22 decembrie beneficiezi de 15% reducere* la tot programul lor din luna ianuarie.

Ai cursuri despre Astronomie, Istoria artei, Arhitecții Bucureștiului și multe altele pentru prietenii curioși, mereu în căutare de subiecte interesante de cercetat. Găsești ateliere atractive, de Desen, Modelaj în Lut sau Mozaic și pentru cei care cochetează cu artele plastice. Prietenei, mamei sau surorii tale îi poți oferi un voucher la cursul de Stil Vestimentar feminin, la cel de Machiaj sau cel despre Istoria Parfumului.

Ai ce alege și pentru prietenul cu aspirații de scriitor, scenarist sau copywriter. Caută în lista pentru ”Povestitori”, să vezi ce i s-ar potrivi mai bine. La fel de multe opțiuni ai și pentru cei interesați de comunicare sau wellbeing, noi i-am numit ”Empaticii” și ne-am gândit că le-ar plăcea să învețe despre Mindfulness, Leadership, Antropologie sau înțelepciunea Tao.

CURIOȘII:

CREATIVII:

DOAMNELE COCHETE:

POVESTITORII:

EMPATICII:

Te-ai hotărât? Scrie pe contact@victoriei.ro ca să afli cum rezervi un loc la cursul dorit. Toate cursurile se desfășoară la Fundația Calea Victoriei, pe str. Popa Soare nr. 40, et. 1, București.

*Reducerea e valabilă numai în perioada 18-22 decembrie și nu se cumulează cu alte promoţii sau oferte.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.