Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IDEI COOL PENRU VARA ASTA: Locuri gratuite pentru liceeni şi studenţi la şcolile de vară de la Fundaţia Calea Victoriei

0

Vara aceasta poţi fi unul dintre bursierii ŞCOLILOR DE VARĂ pe care Fundaţia Calea Victoriei le organizează ȋn iulie şi august. Dacă eşti student sau licean şi te afli ȋn Bucureşti, poți participa gratuit la ateliere interactive şi deştepte de improvizaţie, psihologie, istoria muzicii, a filmului sau istoria modei.

Burse

La atelierul care ȋţi place ȋţi vei dezvolta abilităţile, imaginaţia şi ȋţi vei ȋmbogăţi cultura generală, alături de oameni inteligenţi. Lectorii noştri pot deveni mentorii tăi care să te ajute să ȋţi găseşti vocaţia şi să ȋţi conturezi propriul drum către succesul profesional şi personal!

Cum poţi obţine o bursă? Simplu: ne scrii la contact@victoriei.ro o cerere de participare gratuită, care să conţină următoarele informaţii:
• Numele atelierului ales;
• Motivele pentru care doreşti să participi;
• Vârsta ta şi numele liceului/ facultăţii la care studiezi ȋn prezent.

Cursurile la care poţi participa gratuit, urmând paşii de mai sus, sunt:

• Școala de vară: „O MIE ȘI UNA DE NOPȚI”, în 11 – 14 iulie
• Școala de vară: ANIMAȚIA JAPONEZĂ, în 18 – 21 iulie
• Introducere în ÎNVĂȚĂTURA BUDISTĂ: de la FORȚA BLÂNDEȚII la fericirea eliberatoare, în 18 – 22 iulie
• MODA EUROPEANĂ: de la Belle Epoque la secolul XXI, în 18 – 22 iulie
• De la BAROC la POP – Ce au în comun Monteverdi și Daft Punk?, în 1-5 august
• Istoria PARFUMULUI: mistere, seducție și creatori celebri, în 8-10 august
• Atelier de EXPRESIVITATE CORPORALĂ prin teatru de improvizație, în 8-12 august
• Școala de vară – Istoria FILMULUI, în 8 – 12 august
• PALATELE știute și neștiute ale Bucureștiului, în 16-18 august
• Introducere în PSIHOLOGIA inconștientului, în 16-18 august

La ultima sedinţă poţi primi un Certificat de participare la atelierul ales, care atestă ȋnsuşirea informaţiilor prezentate sau dezvoltarea unor abilităţi şi tehnici, o completare valoroasă a CV-ul tău.

Bursele vor fi oferite ȋn limita locurilor disponibile.

Cursurile se desfăşoară la Fundația Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40 etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu)

Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea noastră este să inspirăm tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.