I Love My Boring Life / 30 noiembrie / 20h00 / Centrul Ceh / Bucuresti

0

Poate fi viata de zi cu zi a unei batrane altfel decat plictisitoare? Poate parea monotonia interesanta? Poti ajunge sa iubesti o astfel de viata? Filmul castigator al sectiunii de documentare cehesti de la Jihlava 2009 incearca sa raspunda la aceste intrebari. Te invitam sa incerci sa raspunzi si tu la ele. Intr-o noua seara de luni, la un Pilsner Urquell rece.

centrul-cehI Love My Boring Life / 30 noiembrie / 20h00 / Centrul Ceh
I LOVE MY BORING LIFE
Mam rada nudny zivot, Rep. Ceha, 2009, 26 min
Regie: Jan Gogola
VO ceha / Subtitrari in engleza

Timp de cinci ani Alena Nemcova a notat in jurnalul ei activitati zilnice, vise, retete, ganduri specifice varstei. Filmul prezinta viata pe care Alena o traieste in casa ei, o secventa a lumii si in acelasi timp un spatiu pentru diferite evenimente. La fel ca jurnalul si viata ei, filmul reuneste in acelasi timp povesti amuzante si serioase, personale si sociale, de zi cu zi sau atemporale. O viata plictisitoare, dar nu monotona. Intentia filmului este de a arata ca limitele impuse de oameni sunt de fapt determinate de limitele propriei tale perceptii.

Pentru mai multe detalii, intrati pe www.czech-it.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează