„I love my bike” brunch / 13 februarie 2011, Bucuresti Grand Cafe Van Gogh

0

Drag de bicicleta „I love my bike” brunch
Grand Cafe Van Gogh impreuna cu Revista MBike te invita duminica, 13 februarie 2011, sa sarbatoresti pasiunea pentru biciclism la a doua editie I love my bike.

La Grand Cafe Van Gogh (Bucuresti, Centrul Istoric) incepand cu ora 11.00 pentru cu un brunch relaxat, concursuri cu premii, povesti despre istoria ciclismului in Romania, o privire asupra sezonului 2011 si ocazia de a admira cele mai noi modele de biciclete lansate pe piata.

www.vangogh.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează