Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hunt the BUZZ! Vânătoare de comori în București!

0

Când erai copil visai să pleci într-o aventură și să descoperi o mare comoară? Dacă ai între 18 și 26 de ani, dar ai păstrat copilul din tine, BUZZ!Camp îți oferă posibilitatea să participi la o vânătoare de comori și să-ți pui la încercare creativitate!

Găsește alți doi exploratori la fel de entuziaști ca tine și înscrieți-vă la www.buzzcamp.ro/event/concurs-hunt-the-buzz

Concursul se va desfășura în data de 12 noiembrie 2013 în principalele zone universitare din București. Ne vom întâlni cu tine și echipa ta la ora 10:00 la Fântâna din Piața Universității și împreună vom porni la drum. Fiecare echipă va fi însoțită de un voluntar, care va înmâna indiciile necesare finalizării acestei „călătorii”.

Căutarea comorii se va opri la ora 16:00. Vom prelungi însă emoția până în data de 22 noiembrie, când vom anunța echipa câștigătore în cadrul evenimentului BUZZ!Camp din București. Fiecare participant va primi câte un premiu special, iar membrii echipei câștigătoare vor primi câte o tabletă, oferită de Inspire Group și partenerii săi.

Știi deja UNDE, știi deja CÂND. Noi așteptăm să vedem CUM te vei descurca, pentru că nicio comoară nu se descoperă fără creativitate și inventivitate.

Înscrierile se fac până la data de 5 noiembrie. Mai multe detalii despre regulament vei găsi pe site-ul www.buzzcamp.ro/event/concurs. Te așteptăm!

treasure hunt buzz

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.