Hub Talks, eveniment despre inovarea socială la Impact Hub București

0

Marți, 15 aprilie, de la ora 19.00, Impact Hub București a invitat ambasadorii Elveției, Norvegiei și Olandei alături de reprezentanți ai societății civile la Hub Talks, un eveniment ce va pune în discuție situația actuală a inovării sociale atât la nivelul României dar și cum este ea percepută la nivelul întregului continent.

Lista de invitați a evenimentului:

·         E.S. Tove Bruvik Westberg, Ambasadoare Norvegie în România

·         E.S. Mr. Jean-Hubert LEBET, Ambasadorul Elveției în România

·         E.S. Mr. Matthijs van Bonzel, Ambasadorul Olandei în România

·         Andrei Țărnea, Director Executiv Aspen Institute România

·         Ionuț Sibian, Director Executiv FDSC

Hub_Talks-SI

Printre temele abordate la evenimentul Hub Talks se vor număra:

·         Care sunt tendințele în domeniul inovării sociale în Europa?

·         Care sunt sectoarele cele mai active: mediul privat, ONG-urile sau sectorul public?

·         Cum este percepută dezvoltarea acestui sector în România?

·         Cum se implică Elveția, Norvegia și Olanda în dezvoltarea sectorului în România? (cunoștințe, fonduri etc)?

Inspirat din provocările și realitățile societății în care trăim și din dorința celor care trec pragul Impact Hub București de a pune umărul la găsirea unor soluții acestor provocări, Hub Talks face parte dintr-o serie de întâlniri lunare ce își propun să fie un spațiu de conversații și dezbateri constructive alaturi de invitati speciali, reprezentativi pentru temele abordate.

Detalii suplimentare și înregistrările sunt disponibile pe pagina evenimentului www.impacthub.ro/event/hub-talks-social-innovation-in-europe

Impact Hub București este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Impact Hub București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.