HTC susţine sportul şi te premiază în cadrul evenimentului “Mişcarea face bine”.

0

Recunoscut pentru inovațiile în industria de telefonie mobilă, HTC România te așteaptă weekend-ul acesta la “Mişcarea face bine – Cea mai mare oră de sport” cu cele mai noi telefoane, cu aplicaţii pentru sănătate, un mini-teren de fotbal dedicat iubitorilor de sport și premii speciale.

Sâmbătă 14 iunie, HTC România participă la campania de responsabilitate socială care încurajează mişcarea şi o viaţă activă, organizată de DolceSport în parteneriat cu  Smart Atletic și GetFit cu sprijinul primăriei Sector 4 în Bucureşti, în Parcul Lumea Copiilor.

“Mişcarea face bine – Cea mai mare oră de sport” un eveniment lansat în 2011, încurajează practicarea mișcării şi a unui stil de viaţă sănătos. Evenimentul va avea o zonă specială destinată antrenamentelor, demonstrațiilor și concursurilor, printre care şi un mini-teren de fotbal amenajat de HTC  România. Vizitatorii vor avea ocazia să își testeze precizia loviturilor la poartă pe un teren dedicat şi să câştige zeci de premii speciale.

HTC România, partener ”Mişcarea face bine – Cea mai mare oră de sport”, va amenaja şi un cort în care vizitatorii vor putea testa vârful de gamă, HTC One (M8) şi HTC One mini 2.

miscarea face bine

Întrucât HTC România susţine un stil de viaţă sănătos, vă prezentăm o listă scurtă cu aplicaţii Android din domeniul sănătate și monitorizare a efortului fizic, aplicații care pot fi descărcate cu ajutorul telefonului HTC One (M8) şi HTC One mini 2, şi nu numai: FitBit (urmăreşte activitatea zilnică, consumul de calorii, dieta sau somnul), EndoMondo Sports Tracker (te ajută să faci sport în aer liber, strânge o comunitate sportivă bazată pe urmărirea GPS gratuită a traseelor unde se face sport), Instant Heart Rate Pro (monitorizează cât ţesut adipos arzi, arată indicatorii ritmului cardiac, face o electrocardiogramă în timp real şi arată istoricul ritmului cardiac), RunTastic (utilizează GPS-ul pentru a cartografia activităţile de fitness, afişează traseul pe hartă în format 3D) şi SpecTrek (joc care te face să te mişti în lumea reală la vânătoarea de fantome cu ajutorul camerei foto şi a GPS-ului).

Despre HTC

Fondat în anul 1997, HTC Corp (HTC) este producătorul unei serii de dispozitive mobile multi-premiate, dar și al unor telefoane care au marcat premiere pe plan mondial. Poziționând utilizatorii în centrul atenției, HTC depășește barierele designului și tehnologiei pentru a crea experiențe personale inedite pentru utilizatorii din întreaga lume. Portofoliul de produse HTC include smartphone-uri și tablete propulsate de HTC Sense, o interfață grafică prin care experiența de utilizare este îmbunătățită și simplificată. HTC este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498. Pentru mai multe informații despre HTC vă rugăm să vizitați www.htc.com.

Despre „Mişcarea face bine”

O campanie iniţiată în 2011 de Romtelecom şi Dolce Sport, care încurajează practicarea sportului și un stil de viață sănătos. Încă de la prima ediţie, iubitorii de mişcare au fost invitaţi să se alăture unui festival maraton de fitness în aer liber, unde participarea este gratuită. De-a lungul timpului, „Cea mai mare oră de sport”, proiect demarat în cadrul evenimentului, a adus pe scenă, cu demonstraţii spectaculoase, cei mai cunoscuţi antrenori de fitness atât din România, cât şi din străinătate. După trei ediţii de succes, organizate în Bucureşti şi Mamaia, în care mii de oameni au simţit beneficiile mişcării în aer liber, „Cea mai mare oră de sport” continuă şi în 2014.

Hartă locaţie eveniment:

h

Zone:
1. Scenă “fitness” (Zumba, Kangoo Jumps, Steel Programs, Bokwa, Strikezone, BodyArt, X-Tempo, Khai Bo, Rebound)
2. Zona “Boot Camp” (antrenament de tip militar)- iniţiere, antrenamente cu public, concursuri
3. Zona TRX (antrenament suspendat)- iniţiere, antrenamente de grup
4. Carturi cu pedale (pentru copii), Nordic Walking, Cross
5. Zona expoziţională (accesorii fitness, îmbrăcăminte sport, alimente sănătoase, suplimente nutritive, cosmetice, etc.)
6. Zona de servicii: cântărire, măsurarea nivelului de grăsime corporală, glicemie, tensiune, aluniţe (dermatologie) etc.

Hidratarea este asigurată gratuit pentru participanţi cu cea mai pură apă de la Aqua Carpatica.

Zona Boot Camp: 10.00- 14.00- antrenamente cu public, iniţiere incepatori, demonstraţii
14.30-14.55- concurs scenă mare- preliminarii
16.00-16.55- concurs scenă mare- finală şi premiere
17.00-21.00- antrenamente cu public, iniţiere începatori, demonstraţii

Zona TRX- pe toată durata zilei iniţiere, antrenamente, demonstraţii, concursuri

Zona cycling- pe toată durata zilei clase de cycling (biciclete staţionare)

Nordic Walking- pe toată durata zilei: iniţiere, ture prin parc

Carturi cu pedale- pe toată durata zilei copiii se pot plimba cu carturi cu pedale

Zona “fitness”:

9.30 – Deschidere, prezentări, muzică, adunarea participanţilor (propun să se dea ora 9.00 sau 9.30 nu 10.00 pentru a începe în forţă)
10.00- Body Art cu Larisa Tupa
10.30- Kangoo Jumps cu echipa KJ România (Lucian Pop, Bistriţa)
11.00- Khai Bo cu Adrian Borozan (Fitness Scandinavia)
11.30- Summer Abs cu Alex Valah (Fitness Scandinavia)
12.00- Zumba
12.30- X-Tempo cu Mihaela Opria şi Marius Grancea (Braşov)
13.00- Freestyler- Nicoleta Mocanu (Ploieşti), Mihaela Opria (Braşov) şi Dina Ivanov (Constanţa)
13.30- Strike Zone cu Daniela Iliescu
14.00-14.25- TotalX30 cu Adriano
14.30-14.55- Boot Camp România- Ultimate Workout- demonstraţie
15.00-15.55- Zumba
16.00-16.55- Boot Camp Romania- Ultimate Workout- concurs
17.00-17.25- Freestyler
17.30- 17.55- X-Tempo
18.00-18.25- Zumba
18.30- 18.55- AeroKick cu Taufic Masri
19.00-19.25- Kangoo Jumps
19.30- 19.55- Rebound AAS cu Dana Boros, Lotus Sport
20.00-20.25- Steel Programs cu Fernando Gorini (Argentina)
20.30- 20.55- Zumba
21.00- Strângeri de mână, îmbrăţişări, felicitări

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.