How Scots bring the magic // Third Season Opening // Lovely people, addictive joy & celtic culture

0

Marți de marți, timp de 2 ani de zile, ne-am întâlnit la #șaptefărăunsfert să ne lăsăm grijile și gândurile la intrarea în sală, și să dansăm. Am învățat de la denumiri ale pașilor de bază, la cântece celebre și numele lor amuzante, acel PA-DE-BA pe care l-am tot auzit și pe care l-am tot repetat până ne-a ieșit pe muzică. Am făcut 2 ani! 2 ani de danscoțieneală cu comunitate și toate cele: petrecere odată pe lună la studio, ieșiri la masă împreună, vizionări de film, J’ai Bistrot după ore. Și iată că se întâmplă. Deschidem și sezonul 3, cu braţele deschise pentru noi pasionaţi de magie celtică!

Sursa: aici.

12039253_890534781028981_3110227940529421927_nDj Teo, entuziast agitator cu experienţă în muzică celtică, va asigura “coloana sonoră” a petrecerii Scottish fun & magic.

Înscrierile pentru primul modul al sezonului 3, care începe marţi, pe 6 octombrie 2015, se fac prin mail către goingap@alinapetrisan.ro sau la 0721.515.548.

De ce?

Ne întoarcem pentru că este al treilea sezon de dans scoțian, pe numele său oficial ”Scottish Country Dancing”. Cu alte cuvinte, acesta este al treilea an de când există Dance Scottish și întâlnirile de dans scoțian din București! Adică tocmai am trecut cu bine de primii doi ani de viață. Iar ceea ce urmează de acum e magic. Nu o spunem noi – o spune psihologia: au trecut primii „doi ani teribili” și urmează „anii magici” 3 și 4. Hai cu noi să contribui la magie. Acum, pe 29 septembrie, și-apoi în fiecare marți la #șaptefărăunsfert.

Cu ce ocazie?

Pe 29 septembrie sărbătorim ziua noastră de naștere, adică intrarea în noul sezon. Ești invitatul nostru la o petrecere cu dans… și cu magie! Şi mai avem un iepure în pălărie, petrecerea este ultima ta şansă să te înscrii în sistem early bird pentru primul modul al sezonului ce porneşte pe 6 octombrie!

Unde? – Dance AP Studio (Cameliei 39)
Când? – 29 septembrie 2015, la șapte fără un sfert (seara)
Cum? – cu multă voie bună și chef de dans
Dress code? – Pantofi comozi și haine lejere. Dacă sunt în carouri, cu atât mai bine!
Cu cine? – Cu oricine dorești să împărtășești magia Scottish!
Cu ce? – cu Scottish Yummies și cu ce vrei să consumi și să împarți responsabil la petrecere.
Cât? – Intrarea este liberă.

Ce e Dance Scottish?

Dance Scottish este prima și singura comunitate de dansatori scoțieni români. Izvorâtă din pasiune, crescută cu veselia și entuzismul fiecărui dansator, îngrijită cu dragoste de Alina Petrișan.
Ceea ce definește cel mai bine dansul scoțian e faptul că se clădesc relații pe termen lung: cu mișcarea, cultura și oamenii obișnuiți.
Misiunea Dance Scottish e să aducă împreună oameni și să-i unească prin spiritul scoțian. Care nu ține cont de nație sau pricepere, ci de veselie, prietenie și zâmbetul de pe chipul fiecărui dansator. Dincolo de muzica ce ne ghidează pe tot parcursul serii, atmosfera relaxată din timpul dansului scoțian este datorată încurcăturilor, care sporesc râsul și lucrul în echipă.

Fiecare modul are 4 întâlniri și un eveniment final în care le arătăm prietenilor, oamenilor dragi și curioșilor ce-am învățaț și cum ne-am distrat.

Următorul modul începe pe 6 octombrie.
Ne găsești aici: www.alinapetrisan.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.