Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

How nature turned a failed communist plan into Bucharest’s unique urban park

0

The wild wetland of Văcărești is a symbol of nature’s resilience. Without human interference, wildlife has reconquered this abandoned lake and transformed it into a green oasis in the middle of one of Europe’s densest cities.

The diversity of landscapes is fascinating. The northern edge is a meadow with wild grass, nut trees, poplars and elms, but venture deeper into the park, towards the three interconnected lakes at its heart, and the vegetation becomes denser and more characteristic of wetlands: various types of willow, Johnson grass and water lilies.

Sursa si mai multe informatii: the guardian

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.