Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hot Chocolate Race 10/5 k: alergare, muzică și ciocolată! 8 aprilie 2017, ora 09:30, parcul Herăstrău

0

Hot Chocolate Race 10/5 k: alergare, muzică și ciocolată! 8 aprilie 2017, ora 09:30, parcul Herăstrău Vă invităm să vă alăturați sâmbătă, 8 aprilie 2017, începând cu ora 09:30, tuturor pasionaților de mișcare care vor lua parte la prima ediție a Hot Chocolate Race 10/5 k, competiție ce face parte din seria de evenimente de alergare RUNFEST, organizată de MPG și susținută de Mega Image.

RUNFEST Hot Chocolate Race 2017_1

Cu o atmosferă energizantă, cu muzică pe traseu și o tematică dulce, Hot Chocolate Race 10/5 k așteaptă sute de alergători și susținători să se bucure de prima competiție din calendarul RUNFEST 2017. Startul se va da în două valuri la ora 10:00, în parcul Herăstrău, la care vor fi prezenți aproape 700 de concurenți, adulți și copii, care au răspuns invitației la mișcare, și vor porni în curse de 5 km și 10 km desfășurate în decorul natural și proaspăt colorat de primăvară.

Atmosfera de la Start va fi întreținută de DJ, MC Mihai Pali și de Bălașa Percussion Group, ai căror membri vor delecta participanții cu ritmuri alerte de tobe, pe fundalul muzical special ales pentru acest eveniment. Înainte de a pleca în curse, concurenții vor avea parte de o sesiune dinamică de încălzire susținută de trainerul Horațiu Dumitrescu, urmată de ședința tehnică.

Cum echipa MPG și-a propus să contribuie la creșterea nivelului de fericire al iubitorilor de mișcare, participanții prezenți la Hot Chocolate Race 10/5 k se vor bucura de mai multe momente de relaxare. Atmosfera va fi una plină de energie și voie bună, muzica îi va însoți și pe traseu, iar în zona de Start/Finish vor găsi un Photo Corner special amenajat unde au posibilitatea să își imortalizeze experiența de la eveniment.

Tot aici se vor bucura de posibilitatea de a înregistra și transmite câteva amintiri live prietenilor, printr-un simplu click, cu ajutorul unui GifBox asigurat de Mega Image. La acestea se adaugă servicii și beneficii specifice evenimentelor sportive RUNFEST, care să le ofere tuturor o experiență cât mai plăcută.

Eforturile alergătorilor vor fi răsplătite cu ispite dulci, la finalul curselor, oferite de Mega Image în Chocolate Box: o delicioasă băutură preparată din ciocolată caldă, o porție de fructe proaspete, diverse sortimente de biscuiți și napolitane, garnisite cu un toping savuros de ciocolată. O altă surpriză este oferită de Raw Fit Vegan care va îndulci participanții cu bomboane energizante de origine vegetală, fără zahăr și procesare termică, preparate din curmale, cocos și scorțișoară.

Câștigătorii curselor competitive ale concursului Hot Chocolate Race 10/5 k, de la nivelul 1, se vor bucura de premii atractive ce constau în bani, produse, medalii și diplome. Mega Image va oferi un coș cu bunătăți campionilor de la nivelul 2 și 3 competitiv.

La finalul evenimentului, fiecare concurent va avea ocazia să câștige la tombolă una dintre cele trei brățări fitness MiVia Essential 350, oferite de Mio Technology și MiVia™, sponsori ai competițiilor RUNFEST. Zona de Start/Finish a concursului din 8 aprilie 2017 este amplasată în parcul Herăstrău, în fața restaurantului Pescăruș, la peluza de la Roaba de Cultură, la zece minute de mers pe jos de la stația de metrou Aviatorilor, unde va avea loc întreaga desfășurare de forțe, iar pentru a vedea locația click aici.

Alergătorii prezenți în acest an la cursele RUNFEST se vor bucura de libertatea de mișcare dar vor contribui prin participarea lor și la SPRINTEN, un proiect umanitar dedicat copiilor cu deficiențe locomotorii. Prin fondurile strânse de SPRINTEN – www.sprinten.org – și cu sprijinul specialiștilor KinetoBebe, copiii aflați în program beneficiază de ședințe și tratamente necesare recuperării lor. Detalii despre evenimentele de alergare RUNFEST găsiți pe www.runfest.ro și pe Facebook RUNFEST.

Harta traseu_RUNFEST Hot Chocolate Race 2017

Vă așteptăm la cea mai dulce cursă a anului: Hot Chocolate Race 10/5 k! *** Programul Hot Chocolate Race 10/5 k Sâmbătă, 8 aprilie 2017, parcul Herăstrău 08.00: Ridicarea pachetelor de concurs 09.30: Închiderea ridicărilor de pachete 09.40: Sesiune de încălzire – cu Horațiu Dumitrescu, Personal Trainer Manager 09.50: Ședință tehnică 10.00: Start în valuri 11.45: Festivitatea de premiere 12.15: Tombolă ***

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.