Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

HOSPICE Casa Speranței te cheamă sâmbătă să colorezi timpul celor care înfruntă o boală incurabilă

0

Sâmbătă, 7 mai, toți cei care cred în puterea cuvântului „împreună” sunt așteptați, între orele 11.00 și 18.00, în Parcul Herăstrău din Capitală, zona Foișor – Insula trandafirilor. Aici, HOSPICE Casa Speranței, în parteneriat cu Academia de Bricolaj, organizează Atelierul Primăverii. La acțiune, copiii și părinții lor sunt invitați să confecționeze ceasuri hand-made, dând culoare timpului celor care înfruntă o boală incurabilă.

Atelierul primaverii

Totodată, cei care au obținut venituri în 2015, pot completa pe loc formularul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit către HOSPICE Casa Speranței. Prin acest gest simplu, ei se vor alătura eforturilor fundației de a dărui clipe de normalitate bolnavilor incurabili și celor dragi lor. Anul trecut, peste 18.500 de români au făcut acest gest, convinși că pot produce schimbarea pe care și-o doresc. Fondurile strânse în acest fel au ajutat mii de copii și adulți să înfrunte un diagnostic necruțător.

Pentru că o boală incurabilă nu îl afectează doar pe cel diagnosticat, ci pe toți cei din jurul lui, Campania HOSPICE din acest an – „DĂ CULOARE TIMPULUI LOR!” – își propune să redea bucuria clipelor petrecute împreună. Campania este activă până în 25 mai 2016.

Campania „Dă culoare timpului lor!” este susținută de: Fotograful tău, EY România, Coresi Shopping Resort, Vegis, Camera de Comerț și Industrie Covasna, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, RAT Brașov, Electrica Furnizare SA, Academia de bricolaj, TVR, Pro TV, Prima TV, Digi FM, Pro FM, Europa FM, Radio Brașov, Nova Press, Star FM, radio Tg-Mureș, Spectacular, Vision Media Plus, Zipper, Prețul zilei, Metroopola Brașov, Agerpres, Media Expres, Big Print, Cocor MediaChannel, Hotnews, Capital, Puterea, Revista CARIERE, Business Review, Itsy Bitsy FM, Getica, Elevate, Televiziunea Medicală, Spin Media, Proud to be Romanian, Media Bloc, Psychologies.

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.
HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.