Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

HOSPICE Casa Speranței angajează cadre medicale în București și Brasov

0

Noul centru HOSPICE Casa Speranței din Str. Tămâioarei nr. 121-123, Sector 2, Bucureşti

HOSPICE Casa Speranței angajează cadre medicale în București și Brașov

Sunt milioane de români care simt efectele și durerea unui diagnostic necruțător în familia lor. Doar în București în fiecare an 15 000 de persoane diagnosticate cu o boală incurabilă au nevoie de îngrijire paliativă de tip hospice și alte mii, care suferă alături de ei, au nevoie de asistență socială și psiho-emoțională.Anul 2014 aduce cu el vești bune pentru cei dragi de lângă noi afectați de o boală incurabilă. Noul centru HOSPICE Casa Speranței, primul centru de ingrijire paliativă cu servicii integrate din București se va deschide în toamna acestui an. Centrul va asigura anual ingrijire gratuită pentru aproximativ 2.000 de pacienti cu boli incurabile, va fi dotat cu 24 de paturi care vor permite efectuarea a 700 de internări în fiecare an.În plus, centrul va asigura gratuit 8000 de consultații, 11.000 de vizite la domiciliu și 5000 de intrări în centrul de zi, anual, pentru cei diagnosticati cu boli incurabile. Mai multe informații despre proiect veți găsi la www.hospice.ro/bucuresti/În spatele acestor rezultate remarcabile, oferind aceste servicii cu mare dedicare, sunt oameni profesioniști, experimentați, cu o mare virtute și dragoste de semeni.

HOSPICE Casa Speranței va avea nevoie de noi cadre medicale pentru a susține dezvoltarea serviciilor în noul centru din Bucuresti dar și în Brașov, de aceea invităm pe cei care doresc să lucreze în echipa HOSPICE, să trimită un email însoțit de un curriculum vitae la rucsandra.pavel@hospice.ro sau la HR@hospice.ro.

 

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci când se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (după Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 21 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.