HOSPICE Casa Speranței angajează cadre medicale în București și Brasov

0

Noul centru HOSPICE Casa Speranței din Str. Tămâioarei nr. 121-123, Sector 2, Bucureşti

HOSPICE Casa Speranței angajează cadre medicale în București și Brașov

Sunt milioane de români care simt efectele și durerea unui diagnostic necruțător în familia lor. Doar în București în fiecare an 15 000 de persoane diagnosticate cu o boală incurabilă au nevoie de îngrijire paliativă de tip hospice și alte mii, care suferă alături de ei, au nevoie de asistență socială și psiho-emoțională.Anul 2014 aduce cu el vești bune pentru cei dragi de lângă noi afectați de o boală incurabilă. Noul centru HOSPICE Casa Speranței, primul centru de ingrijire paliativă cu servicii integrate din București se va deschide în toamna acestui an. Centrul va asigura anual ingrijire gratuită pentru aproximativ 2.000 de pacienti cu boli incurabile, va fi dotat cu 24 de paturi care vor permite efectuarea a 700 de internări în fiecare an.În plus, centrul va asigura gratuit 8000 de consultații, 11.000 de vizite la domiciliu și 5000 de intrări în centrul de zi, anual, pentru cei diagnosticati cu boli incurabile. Mai multe informații despre proiect veți găsi la www.hospice.ro/bucuresti/În spatele acestor rezultate remarcabile, oferind aceste servicii cu mare dedicare, sunt oameni profesioniști, experimentați, cu o mare virtute și dragoste de semeni.

HOSPICE Casa Speranței va avea nevoie de noi cadre medicale pentru a susține dezvoltarea serviciilor în noul centru din Bucuresti dar și în Brașov, de aceea invităm pe cei care doresc să lucreze în echipa HOSPICE, să trimită un email însoțit de un curriculum vitae la rucsandra.pavel@hospice.ro sau la HR@hospice.ro.

 

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci când se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (după Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 21 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează