Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Horia Andreescu și Alexander Krichel în Stagiunea Regală

0

“Stagiunea Regală”- 7 februarie 2015, orele 19.00, la Ateneul Român, invitați: dirijorul Horia Andreescu și pianistul Alexander Krichel, lucrări de Mozart și Schubert.

Sâmbătă, 7 februarie, Camerata Regală, ansamblu aflat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, vă invită începând cu orele 19.00 la Ateneul Român (str. Benjamin Franklin, nr. 1-3) la al doilea concert din Stagiunea Regală.

În cadrul celui de-al doilea concert din Stagiunea Regală, Camerata Regală propune melomanilor o întâlnire cu îndrăgitul dirijor Horia Andreescu și cu pianistul Alexander Krichel, câștigătorul premiului Echo Klassik 2013 și artist exclusiv Sony Classical.

Afis Stagiunea Regala

Muzicienii care formează acest ansamblu sunt neobosiţi în a concepe proiecte care să aducă muzica clasică în atenţia iubitorilor de frumos. Proiectele lor oferă o viziune proaspătă şi dinamică, reuşind să atragă cu succes publicul în sala de concert cu fiecare ocazie. Acest concert este susținut totodată de Clubul Rotary Triumph, care se implică activ în domeniul cultural prin evenimente de fundraising cu scopul de a sprijini tinerii muzicieni.

STAGIUNEA REGALĂ va aduce în fața publicului interpretări de referință și va oferi acestuia ocazia să se bucure de prezența unor muzicieni recunoscuți în toată lumea: Elizabeth Sombart, Liviu Prunaru, Valentina Svyatlovskaya.

Biletele pentru concert sunt disponibile în reţeaua bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos. Mai multe amănunte despre concert, dar şi despre activitatea Cameratei Regale puteţi afla pe site-ul lor – www.camerata-regala.ro  şi de pe pagina de Facebook a ansamblului.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.