Hope Concert 2015, sold out!

0

Toate locurile la evenimentul Hope and Homes for Children s-au epuizat.

Sala Ateneului Român va fi plină miercuri, 18 martie, la concertul caritabil dedicat copiilor instituționalizați sau aflați în pericol de abandon. Hope Concert, organizat de fundația Hope and Homes for Children România, a atras atenția publicului bucureștean, dornic să participe la un eveniment care combină, în premieră, muzica clasică cu jazz, step și artă stradală, totul în numele responsabilității sociale.

Hope Concert 1

Hope Concert continuă tradiția Galelor  Twin Art din 2013 și 2014, sub numele speranței, cea care stă la baza filosofiei Hope and Homes for Children. Acum 16 ani, când am început lucrul în România, peste 100.000 de copii erau institutionalizați și doar speranța că fiecare copil merită o casă și o familie i-a călăuzit către rezultatul de astăzi, în care doar 8.000 de copii se mai află în instituțiile statului.

Pe 18 martie, pe scena Ateneului vor urca artiști consacrați care doresc să contribuie, prin talentul lor, la îndeplinirea visului HHC. Publicul îi va putea urmări pe violoncelistul Marin Cazacu, pianistul Andrei Licareț, Ansamblul Violoncellissimo, duo-ul de jazz Mircea Tiberian și Nadia Trohin, percuționistul Zoli Toth și actrița Ana Pepine, alături de renumita soprană Irina Iordăchescu. Gazda serii va fi, și în acest an, jurnalista Amalia Enache, care sprijină Hope and Homes for Children de mai bine de 5 ani, în calitate de ambasador.

Hope Concert este un eveniment al speranței și generozității, menit să apropie două lumi: cea a copiilor care nu se pot bucura de dragostea și sprijinul unei familii și lumea oamenilor care le pot oferi șansa de a avea un cămin.

Interiorul și exteriorul Ateneului vor fi unite printr-o punte artistică: publicul din sală va putea urmări  un “live street art performance” realizat, în fața Ateneului, de cei de la Sweet Damage Crew, unii dintre cei mai cunoscuți artiști de graffiti din România, iar cei de afară vor putea asculta live concertul.

La Hope Concert va participa Principesa Marina Sturdza, președinte onorific Hope and Homes for Children România. Totodată, la eveniment vor lua parte vedete de televiziune, muzicieni și personalități din lumea sportului: Andreea Răducan, Helmuth Duckadam, Grigore Leșe, Dana Săvuică, Oana Cuzino.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Filarmonica George Enescu.

Detalii pe www.hopeconcert.org.

Despre Hope and Homes for Children

Hope and Homes for Children România (HHC România) activează în țara noastră din 1998, timp în care a contribuit direct la închiderea a peste 50 de orfelinate de tip vechi din întreaga ţară. Prin serviciile dezvoltate de HHC România, copiii trec de la îngrijirea în instituţii-mamut în care nu beneficiază de atenţie şi afecţiune individuală, la sisteme bazate pe conceptul familial, care le permit o viaţă apropiată de normalitate. Prin eforturile HHC România şi ale partenerilor săi, 5.651 de copii au fost scoşi din instituţii; 20.954 de copii au fost salvaţi de la ruperea de familie, 708 tineri au fost sprijiniţi pentru o viaţă independentă, 1711 de copii au fost primiţi în regim de urgenţă şi peste 6.500 de membri de personal din sistemul de protecţie al copilului au fost instruiţi de HHC România. Organizaţia activează intens în prevenirea separării copilului de familie, intervenind cu mijloacele necesare pentru susţinerea familiilor în care riscul de abandon al copiilor este ridicat. Până în acest moment, 29.680 de copii au beneficiat de serviciile organizației Hope and Homes România, al cărei obiectiv este ca până în 2020 să fie eliminată instituţionalizarea copiilor în țara noastră.

http://www.hhc.ro/

Organizatori: Hope and Homes for Children România, Quartz Media Production, Filarmonica George Enescu

Partener principal: Pro TV

Co-producători: Radio România Cultural, Radio România Muzical

Eveniment susținut de: Adevărul Financiar, FIVE’S, Asociația Somelierilor din România, Hora

Parteneri proiect: BRD Groupe Société Générale, Pirelli, Kaufland, Arval, Baker Tilly

Parteneri media: Etiquette, Cariere, Cațavencii, Igloo, Observatorul Cultural, HotNews, Business Review, Revista 22, Q Magazine, Șapte Seri, 121.ro, Acasă, Casa Mea, Onlinegallery, Actualitatea Muzicală, 4arte, Dela0, LiterNet, CSRmedia, mihaelaivan.ro, Senso TV, Social Responsibility Magazine, Societatesicultura.ro, The Art of Living, Think Outside The Box, Totul despre mame, WebCultura, Qbebe, Ziare.com, Graphic Front

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.