Hollywood Music Star Romania Festival

0

Asociatia Culturala Mall4Art prezinta cea de-a treia editie a indragitului spectacol “HOLLYWOOD MUSIC STAR ROMANIA FESTIVAL” ce se va desfasura pe data de 1 NOIEMBRIE 2013, ora 20.00 la CINEMATOGRAFUL PATRIA

Atmosfera de gala creata de alaturarea dintre film si muzica clasica va fi sustinuta de catre ‘European Royal Orchestra’ prima orchestra privata din Romania care a adus in atentia publicului un astfel de proiect de anvergura.

hollywood festival

Aceasta va interpreta ritmurile desavarsite ale celor mai cunoscute coloane sonore din filmele de Oscar ale Hollywood ului, ce va fii atent indrumata in lumea fascinanta a cinematorgrafiei prin bagheta celebrului dirijor Cristian Lupes cu o prezenta distinsa, fermecatoare si cu un caracter energic si ambitios.

Din experienta maestrului Cristian Lupes putem aminti ca in anul 2007 este numit  director artistic si dirijor al Cameratei “Dorin Teodorescu“ a Teatrului  National de Opereta Bucuresti, iar in anul 2011 a debutat in strainatate la pupitrul Filarmonicii din Berna in Elvetia, si a fost invitat sa participle in cadrul Festivalului International “George
Enescu”. A colaborat cu dirijori ca David Zinman, Bernard Haitink, Mariss Jansons, Andris Nelosn.

Atmosfera va fi intregita de proiectii video pe ecrane, ce vor reda stralucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate în repertoriu precum Superman, Dirty Dancing, Spiderman, Piratii din Caraibe, Titanic, Gladiatorul, Star Wars. Imbinarea dintre clasic si contemporan va fi insufletita de o invitata surpriza ce se va latura cestui eveniment magnific.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează