Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hollywood Music Star Romania Festival

0

Asociatia Culturala Mall4Art prezinta cea de-a treia editie a indragitului spectacol “HOLLYWOOD MUSIC STAR ROMANIA FESTIVAL” ce se va desfasura pe data de 1 NOIEMBRIE 2013, ora 20.00 la CINEMATOGRAFUL PATRIA

Atmosfera de gala creata de alaturarea dintre film si muzica clasica va fi sustinuta de catre ‘European Royal Orchestra’ prima orchestra privata din Romania care a adus in atentia publicului un astfel de proiect de anvergura.

hollywood festival

Aceasta va interpreta ritmurile desavarsite ale celor mai cunoscute coloane sonore din filmele de Oscar ale Hollywood ului, ce va fii atent indrumata in lumea fascinanta a cinematorgrafiei prin bagheta celebrului dirijor Cristian Lupes cu o prezenta distinsa, fermecatoare si cu un caracter energic si ambitios.

Din experienta maestrului Cristian Lupes putem aminti ca in anul 2007 este numit  director artistic si dirijor al Cameratei “Dorin Teodorescu“ a Teatrului  National de Opereta Bucuresti, iar in anul 2011 a debutat in strainatate la pupitrul Filarmonicii din Berna in Elvetia, si a fost invitat sa participle in cadrul Festivalului International “George
Enescu”. A colaborat cu dirijori ca David Zinman, Bernard Haitink, Mariss Jansons, Andris Nelosn.

Atmosfera va fi intregita de proiectii video pe ecrane, ce vor reda stralucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate în repertoriu precum Superman, Dirty Dancing, Spiderman, Piratii din Caraibe, Titanic, Gladiatorul, Star Wars. Imbinarea dintre clasic si contemporan va fi insufletita de o invitata surpriza ce se va latura cestui eveniment magnific.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.