HOLLYWOOD MUSIC STAR ROMANIA FESTIVAL / 1 martie

0

Asociatia Culturala Mall4Art prezinta cea de-a treia editie a indragitului spectacol “HOLLYWOOD MUSIC STAR ROMANIA FESTIVAL” ce se va desfasura pe data de 1 MARTIE 2013, incepand cu ora 20.00 la CINEMATOGRAFUL PATRIA – BUCURESTI.

afis 01 martie 2014(mic)

Atmosfera de gala creata de alaturarea dintre film si muzica clasica va fi sustinuta de catre ‘European Royal Orchestra’ prima orchestra privata din Romania care a adus in atentia publicului acest proiect de anvergura.
‘European Royal Orchestra’ va interpreta ritmurile desavarsite ale celor mai cunoscute coloane sonore din filmele de Oscar ale Hollywood-ului, ce va fii atent indrumata in lumea fascinanta a cinematorgrafiei prin bagheta celebrului dirijor Aurel Gheorghita cu o prezentă distinsa, fermecatoare si cu un caracter energic și ambitios.

Atmosfera va fi intregita de proiectii video pe ecranele Cinematografului Patria, ce vor reda stralucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate in repertoriu precum Superman, Dirty Dancing, Spiderman, Piratii din Caraibe, Titanic, Gladiatorul si Star Wars. Imbinarea dintre clasic si contemporan va fi insufletita de o invitata surpriza ce se va alatura cestui eveniment magnific.

Biletele disponibile in reteaua bilete.ro, oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, Germanos, in reteaua myticket, magazinele Diverta, casa de bilete Sala Palatului, reteaua Vreaubilet.ro, magazinele EuroGSM, casa de bilete din Unirea Shopping Center etaj 2 si online pe TicketStore.ro, Myticket.ro, Vreaubilet.ro, Bilete.ro si casa de bilete a Cinematografului Patria.

Pretul biletelor incepe de la 80 lei, ajungand pana la 250 lei in zona V.I.P. (V.I.P – 250 lei, Cat I – 150 lei, Cat II – 100 lei, Cat III – 80 lei).

Producator: Asociatia Culturala Mall4Art

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează