Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

HOLLYWOOD MUSIC STAR ROMANIA FESTIVAL / 1 martie

0

Asociatia Culturala Mall4Art prezinta cea de-a treia editie a indragitului spectacol “HOLLYWOOD MUSIC STAR ROMANIA FESTIVAL” ce se va desfasura pe data de 1 MARTIE 2013, incepand cu ora 20.00 la CINEMATOGRAFUL PATRIA – BUCURESTI.

afis 01 martie 2014(mic)

Atmosfera de gala creata de alaturarea dintre film si muzica clasica va fi sustinuta de catre ‘European Royal Orchestra’ prima orchestra privata din Romania care a adus in atentia publicului acest proiect de anvergura.
‘European Royal Orchestra’ va interpreta ritmurile desavarsite ale celor mai cunoscute coloane sonore din filmele de Oscar ale Hollywood-ului, ce va fii atent indrumata in lumea fascinanta a cinematorgrafiei prin bagheta celebrului dirijor Aurel Gheorghita cu o prezentă distinsa, fermecatoare si cu un caracter energic și ambitios.

Atmosfera va fi intregita de proiectii video pe ecranele Cinematografului Patria, ce vor reda stralucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate in repertoriu precum Superman, Dirty Dancing, Spiderman, Piratii din Caraibe, Titanic, Gladiatorul si Star Wars. Imbinarea dintre clasic si contemporan va fi insufletita de o invitata surpriza ce se va alatura cestui eveniment magnific.

Biletele disponibile in reteaua bilete.ro, oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, Germanos, in reteaua myticket, magazinele Diverta, casa de bilete Sala Palatului, reteaua Vreaubilet.ro, magazinele EuroGSM, casa de bilete din Unirea Shopping Center etaj 2 si online pe TicketStore.ro, Myticket.ro, Vreaubilet.ro, Bilete.ro si casa de bilete a Cinematografului Patria.

Pretul biletelor incepe de la 80 lei, ajungand pana la 250 lei in zona V.I.P. (V.I.P – 250 lei, Cat I – 150 lei, Cat II – 100 lei, Cat III – 80 lei).

Producator: Asociatia Culturala Mall4Art

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.