Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hollywood Music in Bucharest revine cu ediția a II-a

1

Centrul pentru Artele Spectacolului și Asociația Culturală Teocta prezintă cea de-a doua ediție a îndrăgitului spectacol ”Hollywood Music in Bucharest”, care va așterne covorul roșu miercuri, în data de 28 martie, ora 19.00, în cadrul Sălii Palatului din București.

Evenimentul introduce lumea fascinantă a cinematografiei prin bagheta celebrului dirijor Gottfried Rabl, care va interpreta ritmurile desăvârșite ale celor mai cunoscute coloane sonore, alături de cei 70 de instrumentiști ai European Royal Orchestra. Atmosfera va fi întregită de proiecții video pe ecranele din spatele orchestrei, ce vor reda strălucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate în repertoriu: ”Superman, ”Fantoma de la Operă”, ”Titanic”, ”Pirații din Caraibe”, ”Cats (Memory)”, ”Dirty Dancing”, și multe altele.

Îmbinarea dintre clasic și contemporan va fi însuflețită de prim solista Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” din Constanța, Daniela Vlădescu, alături de primul cuplu de Pop opera din lume, Romeo & Julia Saleno.

Gottfried Rabl, dirijorul permanent al Orchestrei Simfonice Radio din Viena, este invitatul special al spectacolului, la pupitrul orchestrei simfonice ”European Royal Orchestra”. Acesta declară că ”cea de-a doua ediție Hollywood Music in Bucharest va fi un deliciu atât pentru împătimiții filmelor, cât și pentru melomani, reunind două pasiuni sub un spectacol pe placul tuturor, plin de emoție și momente speciale”.

“European Royal Orchestra” îi include pe cei mai buni studenţi şi absolvenţi ai facultăţilor de profil din Bucureşti şi din ţară. Alături de aceşti tineri fac parte din proiect instrumentişti şi artişti profesionişti din orchestre de top din România (Filarmonica “George Enescu” din Bucureşti, Orchestra Naţională Radio, Opera Naţională Română). Pe lângă această componentă de prim rang, Orchestra se poate mândri cu colaborări extinse cu mai mulți producători importanți de muzică din lume. De asemenea, se lucrează numai cu profesioniști de talie internațională: orchestratori, dirijori,  scenografi, ingineri de sunet.

Asociația Culturală Teocta a fost creată pentru a contribui la îmbunătățirea calității industriei muzicale, din pasiune pentru artă. Aceasta s-a implicat intens în viața culturală românească, oferind spectacole de calitate pentru cei avizi de cultură și divertisment. Inițiativa în propagarea culturii s-a manifestat și în domeniul pedagogic, asociația înființând și o școală particulară de muzică.
Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro și în oficiile Poștei Române, semnalizate cu Bilete.ro.

Pentru mai multe detalii aveți la dispoziție pagina acteocta.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.