Hollywood Music in Bucharest revine cu ediția a II-a

1

Centrul pentru Artele Spectacolului și Asociația Culturală Teocta prezintă cea de-a doua ediție a îndrăgitului spectacol ”Hollywood Music in Bucharest”, care va așterne covorul roșu miercuri, în data de 28 martie, ora 19.00, în cadrul Sălii Palatului din București.

Evenimentul introduce lumea fascinantă a cinematografiei prin bagheta celebrului dirijor Gottfried Rabl, care va interpreta ritmurile desăvârșite ale celor mai cunoscute coloane sonore, alături de cei 70 de instrumentiști ai European Royal Orchestra. Atmosfera va fi întregită de proiecții video pe ecranele din spatele orchestrei, ce vor reda strălucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate în repertoriu: ”Superman, ”Fantoma de la Operă”, ”Titanic”, ”Pirații din Caraibe”, ”Cats (Memory)”, ”Dirty Dancing”, și multe altele.

Îmbinarea dintre clasic și contemporan va fi însuflețită de prim solista Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” din Constanța, Daniela Vlădescu, alături de primul cuplu de Pop opera din lume, Romeo & Julia Saleno.

Gottfried Rabl, dirijorul permanent al Orchestrei Simfonice Radio din Viena, este invitatul special al spectacolului, la pupitrul orchestrei simfonice ”European Royal Orchestra”. Acesta declară că ”cea de-a doua ediție Hollywood Music in Bucharest va fi un deliciu atât pentru împătimiții filmelor, cât și pentru melomani, reunind două pasiuni sub un spectacol pe placul tuturor, plin de emoție și momente speciale”.

“European Royal Orchestra” îi include pe cei mai buni studenţi şi absolvenţi ai facultăţilor de profil din Bucureşti şi din ţară. Alături de aceşti tineri fac parte din proiect instrumentişti şi artişti profesionişti din orchestre de top din România (Filarmonica “George Enescu” din Bucureşti, Orchestra Naţională Radio, Opera Naţională Română). Pe lângă această componentă de prim rang, Orchestra se poate mândri cu colaborări extinse cu mai mulți producători importanți de muzică din lume. De asemenea, se lucrează numai cu profesioniști de talie internațională: orchestratori, dirijori,  scenografi, ingineri de sunet.

Asociația Culturală Teocta a fost creată pentru a contribui la îmbunătățirea calității industriei muzicale, din pasiune pentru artă. Aceasta s-a implicat intens în viața culturală românească, oferind spectacole de calitate pentru cei avizi de cultură și divertisment. Inițiativa în propagarea culturii s-a manifestat și în domeniul pedagogic, asociația înființând și o școală particulară de muzică.
Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro și în oficiile Poștei Române, semnalizate cu Bilete.ro.

Pentru mai multe detalii aveți la dispoziție pagina acteocta.ro.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.