HIT Yourself, cartea lui Florin Grozea: 100 de idei de la pasiune la marea lovitură

0

Business Organization for Students organizează pe data de 22 mai 2013, începând cu orele 18:00, la librăria Bastiliei, evenimentul de prelansare a cărții “HIT Yourself-100 de idei de la pasiune la marea lovitură” by Florin Grozea.    

BOS România își propune, prin organizarea acestui eveniment, să aducă studenții mai aproape de industriile creative, dându-le ocazia să se bucure de un produs de calitate care să reprezinte o baza solidă în evoluția lor personală și profesională. Creându-le un cadru intim, o atmosferă degajată, studenții se vor bucura de oportunitatea de a cunoaște un artist și un compozitor celebru și de a interacționa în mod direct cu acesta.

Scrisă de Florin Grozea, cartea „Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură”conține 100 de idei și sfaturi inspirate din poveștile de succes ale artiștilor români de peste hotare. Cartea aduce un suflu nou și provoacă cititorul, prin povești adevărate, dar și prin sfaturile unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști să inoveze, să își pună pe portativ creativitatea și să găsească cheia succesului. Se adresează atât profesioniștilor din industriile creative, cât și celor care sunt pasionați de domeniul muzicii sau doar curioși de a cunoaște artistul din backstage.

 

Fă-ți curaj, șlefuiește-ți pasiunea și intră în backstage alături de artiștii preferați. Confirmă-ți prezența la eveniment până pe 21 mai la adresa hityourself@bosromania.ro. Pentru mai multe detalii despre evenimentul de prelansare HIT Yourself by BOS România, accesează pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/100ideasBook, precum și pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/events/384570648318627/

AFIS BUN -HIT (1)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.