HIT Yourself, cartea lui Florin Grozea: 100 de idei de la pasiune la marea lovitură

0

Business Organization for Students organizează pe data de 22 mai 2013, începând cu orele 18:00, la librăria Bastiliei, evenimentul de prelansare a cărții “HIT Yourself-100 de idei de la pasiune la marea lovitură” by Florin Grozea.    

BOS România își propune, prin organizarea acestui eveniment, să aducă studenții mai aproape de industriile creative, dându-le ocazia să se bucure de un produs de calitate care să reprezinte o baza solidă în evoluția lor personală și profesională. Creându-le un cadru intim, o atmosferă degajată, studenții se vor bucura de oportunitatea de a cunoaște un artist și un compozitor celebru și de a interacționa în mod direct cu acesta.

Scrisă de Florin Grozea, cartea „Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură”conține 100 de idei și sfaturi inspirate din poveștile de succes ale artiștilor români de peste hotare. Cartea aduce un suflu nou și provoacă cititorul, prin povești adevărate, dar și prin sfaturile unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști să inoveze, să își pună pe portativ creativitatea și să găsească cheia succesului. Se adresează atât profesioniștilor din industriile creative, cât și celor care sunt pasionați de domeniul muzicii sau doar curioși de a cunoaște artistul din backstage.

 

Fă-ți curaj, șlefuiește-ți pasiunea și intră în backstage alături de artiștii preferați. Confirmă-ți prezența la eveniment până pe 21 mai la adresa hityourself@bosromania.ro. Pentru mai multe detalii despre evenimentul de prelansare HIT Yourself by BOS România, accesează pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/100ideasBook, precum și pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/events/384570648318627/

AFIS BUN -HIT (1)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează