Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

History of a lost Love – la prima ediţie în România

0

Asociaţia Club Sportiv “Feel&Dance” organizează în perioada 21-23 noiembrie 2014, la Bucureşti, prima ediţie  a “History of a lost LoveDance Festival.

poster2.2

Timp de trei zile, artişti din ţară şi din străinătate vor împărtăşi emoţiile muzicii pe ritmuri de Salsa on1&2, Palladium Mambo, Bachata, Kizomba, Dansuri de Societate, Tango Argentinian. Pentru prima dată în România, istoria dansului şi conexiunea acestuia cu muzica vor fi prezentate sub forma unor proiecţii de film documentare, iar invitaţii speciali vor susţine workshop-uri bazate pe muzicalitate şi istorie, urmate de petreceri tematice, special realizate în decorul filmului alb-negru.

Gazdele evenimentului ce vor electriza atmosfera, pe parcursul celor trei zile de festival, sunt Josué Joseph şi Brigitte Christine Preda.  Josué Joseph este Director şi Producator al seriei de filme câştigătoare de premii “La Época”, instructor internaţional din New York, cantăreţ şi compositor, laureat al premiilor Salsa Grammy.  Brigitte Christine Preda este psiholog, performer şi instructor de dans din România.

La Época (Josué Joseph  şi Sara Krawczyk), Pedro Gómez, instructorul de origine cubaneza care a adus pentru prima data stilul Salsa în Europa în 1986, Lucian Stan, promotor activ al Tangoului Argentinian în România şi participant la Campionatul Mondial de Tango Argentinian 2014, Domenico Cinisi, instructor de dans din Italia, sunt doar cateva dintre numele sonore ce vor încânta publicul la Bucureşti.

Evenimentul destinat  iubitorilor de dans şi muzică de calitate se va desfăşura între 21-23 noiembrie, în cadrul locaţiei Marcon~Calise, Str.Constantin Noica 140A, (podul Cotroceni).

Programul complet al “History of a lost Love” Dance Festival poate fi găsit pe www.dance-festival.lectiidedans.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului. Elevii, studenţii şi grupurile organizate beneficiază de reduceri speciale la achiziţionarea biletelor. Detalii la contact@lectiidedans.ro

Feel&Dance

Feel&Dance este o şcoală de dans ce şi-a început activitatea în 2005, unde se predau dansuri de Societate (Vals lent si Vienez, Foxtrot, Cha cha, Jive, Samba), Latino (Salsa & Bachata), Tango Argentinian.  În 2014 a obţinut certificarea de club sportiv de la Ministerul Tineretului şi Sportului şi de la Federaţia Română de Dans Sportiv.

Ioana Lupescu, Preşedintele şi Antrenorul principal al clubului, este membru activ din 1997 în Federaţia Română de Dans Sportiv – arbitru, antrenor şi dansator cu o vastă experienţă în dansurile de Societate, Latino şi în Tango-ul Argentinian.

Sponsori: Redd’s Mojito, Today Advertising, designer Adriana Agostini, Marcon~Calise, Tetra Vision

Parteneri media: Radio România 3Net, Ziare.com, e-girl.ro, 121.ro, getlokal.ro

Parteneri: PRO BUFTEA MODERNĂ – Asociaţie Culturală, Royal Travel, designer Christina Andrei, beautician Roxana Obretin

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.