Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

HeyDay: Tot ce trebuie să ştii despre cel mai mare festival internaţional de muzică tribute din România

0

3 zile de festival: 27, 28, 29 mai 2016
3 scene cu muzică live: Park Stage, River Stage, Stars Stage
18 trupe tributate: Black Sabbath, Rihanna, Guns N’ Roses, AC/DC, Amy Winehouse, Led Zeppelin, The Doors, Elvis, U2, Whitesnake, James Brown, Aerosmith, Pink Floyd, Adele, Beatles, Metallica, Queen, Michael Jackson
18 trupe tribute din Marea Britanie, Italia și România

300 de hituri legendare, printre care: “Sabbath Bloody Sabbath”, “Stairway to Heaven”, “November Rain”, Light my Fire”, “Thunderstruck”, “Let It Be”, “Michelle”, “We are the Champions”, “Nothing Else Matters”, “Beat it”, “Billie Jean”, “Hello”, “Umbrella”, “Rehab” etc

creart vă invită la HeyDay – concertul imposibil, în perioada 27 – 29 mai, timp de 3 zile, când Bucureştiul devine gazda celui mai mare festival internaţional de muzică tribute din România.

Afis Hey Day

Aşa cum Glastonbudget, care se desfăşoară în Leicester, Marea Britanie, adună an de an zeci de mii de iubitori de muzică bună, festivalul HeyDay, aflat la prima ediţie, promite să deschidă seria evenimentelor similare în Bucureşti pentru fanii hiturilor care au făcut istorie de-a lungul timpului.

Pe lângă muzica bună, participanţii la festival îşi pot face gratuit tatuaje cu artiştii favoriţi, pot viziona filme, se pot machia sau îşi pot aranja coafura în stilul idolului lor. Mai mult decât atât, există şi o zonă de gastronomie și de băuturi răcoritoare. De asemenea, copiii vor avea un loc de joacă special amenajat, unde vor putea desfăşura diferite workshop-uri interactive.

Biletele se găsesc pe eventim.ro, la casa de bilete creart (Piața Alexandru Lahovari nr. 7), iar în cele trei zile de festival pot fi cumpărate și de la cele două case special amenajate (Zona Metrou Izvor și zona Splaiul Independenței / Bd. B.P. Hasdeu).

Intrarea copiilor în vârstă de până la 14 ani, însoțiți de părinți, este liberă!
Intrarea se face vineri, 27 mai, începând cu ora 16:00, iar sâmbătă, 28 mai, și duminică, 29 mai, începând cu ora 12:00. Concertele pe cele două scene mari sunt programate în fiecare zi începând cu ora 17:00.

Informații utile:

• Accesul la festival se va face pe la cele două intrări, una aflată lângă staţia de metrou Izvor şi cea de-a doua situată în colţul parcului, la intersecţia străzii Bogdan Petriceicu Haşdeu cu Splaiul Independenţei.
• La intrare, publicul primeşte brăţări cu care poate ieşi şi intra, în mod repetat, din spaţiul de festival. Brățara trebuie păstrată la mână pe întreaga durată a festivalului (pentru abonament) sau pentru întreaga zi (pentru biletul de o zi). În caz de pierdere, înstrăinare sau rupere/tăiere voluntară a brățării, aceasta își pierde valabilitatea, persoanei în cauză fiindu-i refuzat accesul înapoi în incinta festivalului.
• Vor fi două ambulanţe la eveniment + două corturi de prim ajutor cu personal specializat.
• În vecinatatea scenelor, zgomotul produs poate fi mult peste nivelul suportat de cei mici, prin urmare recomandăm dopuri sau căști de protecție, precum și petrecerea timpului mai departe de zonele zgomotoase.
• În perimetrul HEYDAY va exista un birou de informare, semnalizat ca atare, care va funcționa și ca birou de obiecte pierdute. În cazul în care găsiți sau pierdeți ceva, aici veți putea raporta acest lucru.
• ACCESUL CU BICICLETE / SKATE / LONGBOARD / TROTINETE este permis numai cu condiția să nu pună în pericol siguranța celorlalți participanți din spațiul de festival. În cadrul festivalului vor exista spații de parcare special amenajate, fără suprataxă.

PROMO: https://www.youtube.com/watch?v=V1zzQmlsUOU
SITE: www.heydayfest.ro
Facebook -> https://goo.gl/yjN9K7
Instagram -> https://goo.gl/0EgrfO
Bilete disponibile -> http://goo.gl/GXIkwk
Organizator: Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție
Producător: Piece of Light

Parteneri Media:Rock FM, Kiss FM, Magic FM, Radio România București FM, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Blitz TV, Calendar Evenimente, Zile și Nopți, PR Wave, Dor de Ducă, Orașul Meu, România Pozitivă, IQool, Urban.ro, Trăiește Muzica și HTag PR

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.