Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hermetismul, sufletul si personalitatea

0

SOLISIS, centru de dezvoltare personala si spirituala, va invita marti 20 mai la seminarul ” Hermetismul, sufletul si personalitatea”.

Sursa: aici” Omul este singurul vietuitor dublu. O parte a sa este simpla: esenta pe care o numim ” forma dupa asemanarea divina.”
Apoi e partea „lumeasca” care este impatrita si alcatuieste trupul, care, la om, serveste drept invelis pentru partea divina. Aceasta parte divina, alaturi de Mintea pura se retrage in sine si se ascunde in spatele zidurilor trupului.”

Avem texte hermetice consemnate din anul aprox. 500 IC, insa invatatura hermetica este una straveche si care decurge din esenta, fara limitarea timpului.
Va invitam la un seminar in care sa intelegem profund elemente ale acestei invataturi, aplicabile practic in viata noastra.
In timp formele s-au schimbat, s-a schimbat tehnologia, putin mentalitatea oamenilor, insa Invatatura esentiala, universala, ramane aceeasi, si asteapta omul sa o recunoasca, sa se intoarca la esenta sa.
Invatatura hermetica vorbeste clar despre identitatea impartita a omului, despre personalitate – constiinta separata si suflet – cel derivat din spirit, care traieste dorul despre Originea lui.
Cum devenim constienti de aceste doua identitati in noi?

Hermes ne spune: ” caci este cu neputiinta fiule sa fii in acelasi timp cu lucrurile muritoare si cu cele divine. Caci vazand ca lucrurile existente sunt de doua feluri: corpuri si lucruri necorporale – in care se afla ceea ce este muritor si ceea ce ese divin, omului care are vointa de a alege ii este lasat sa aleaga intre ele.
Caci nici un om nu le poate alege pe amandoua.”

Cand: marti 20 mai, ora 19
Unde: zona Mariott, Bucuresti
Cost: 40 ron
Inscrieri: office@solisis.org, 0747540982

( pentru inscriere va rugam lasati numarul de telefon)
Detalii: www.solisis.org

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.