Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

HASTA LA FIESTA, SIEMPRE!

0

Un weekend magic, un weekend perfect – așa au fost cele două zile de V for Vintage Fiesta. Pe 16 și 17 mai, în spațiul nou de la Sala Palatului, designul românesc și colecționarii de vintage autentic au creat un eveniment plin de culoare și inspirație, așa cum trebuie să fie orice Fiesta care se respectă!

V for Vintage Fiesta_16-17 mai_Sala Palatului_macheta oficiala 2

Sala Palatului, noua locație V for Vintage, mai mare, mai luminoasă și aflată evident la intersecția tuturor drumurilor a făcut ca ediția cu numărul 14 V for Vintage să aibă cea mai mare amploare de până acum:

Weekend-ul perfect a însemnat și faptul că în noaptea de Sâmbătă spre Duminică s-a întâmplat Noaptea Muzeelor, ocazie cu care V for Vintage Fiesta a fost pe harta evenimentelor din oraș cu un program extins până la ora 12 AM și a inaugurat un foarte incipient Muzeu al Modei, cu piese selectate de Oana Crețu și Iulia Gorneanu.

Tot acum și tot în premieră la V for Vintage a fost prezentă expoziția de pictura contemporana Orly Yanay si instalatia de busturi luminate ale prietenilor de la Luminish.

Culoare, umor, atmosferă de fiesta  – s-au construit mai ușor și cu ajutorul unei premiere (de data aceasta pentru spațiu, nu pentru V for Vintage, care are deja o tradiție): cafeneaua susținută de prietenii de la Rue du Pain, Origo si Fru Fru – pentru prima oara la Sala Palatului.

Acestea au fost  ingredientele cu care evenimentul și-a primit un numar record de vizitatori.

Spațiul nou, mai mare și mai potrivit, a făcut posibil un alt happening care se afla de mult in planurile V for Vintage: desfasurarea de ateliere de creatie ale designerilor si, pentru că fashion fără beauty nu se poate, Douglas a organizat la fața locului sesiuni de make-up pentru toți cei care și-au dorit acest lucru.

Muzica bună în ritmuri latino reinterpretate, soarele și energia pozitivă au făcut din ediția cu numărul 14 V for Vintage – Fiesta – un eveniment strălucitor, vesel și imposibil de ratat!

Ne vedem la toamnă!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.