HASTA LA FIESTA, SIEMPRE!

0

Un weekend magic, un weekend perfect – așa au fost cele două zile de V for Vintage Fiesta. Pe 16 și 17 mai, în spațiul nou de la Sala Palatului, designul românesc și colecționarii de vintage autentic au creat un eveniment plin de culoare și inspirație, așa cum trebuie să fie orice Fiesta care se respectă!

V for Vintage Fiesta_16-17 mai_Sala Palatului_macheta oficiala 2

Sala Palatului, noua locație V for Vintage, mai mare, mai luminoasă și aflată evident la intersecția tuturor drumurilor a făcut ca ediția cu numărul 14 V for Vintage să aibă cea mai mare amploare de până acum:

Weekend-ul perfect a însemnat și faptul că în noaptea de Sâmbătă spre Duminică s-a întâmplat Noaptea Muzeelor, ocazie cu care V for Vintage Fiesta a fost pe harta evenimentelor din oraș cu un program extins până la ora 12 AM și a inaugurat un foarte incipient Muzeu al Modei, cu piese selectate de Oana Crețu și Iulia Gorneanu.

Tot acum și tot în premieră la V for Vintage a fost prezentă expoziția de pictura contemporana Orly Yanay si instalatia de busturi luminate ale prietenilor de la Luminish.

Culoare, umor, atmosferă de fiesta  – s-au construit mai ușor și cu ajutorul unei premiere (de data aceasta pentru spațiu, nu pentru V for Vintage, care are deja o tradiție): cafeneaua susținută de prietenii de la Rue du Pain, Origo si Fru Fru – pentru prima oara la Sala Palatului.

Acestea au fost  ingredientele cu care evenimentul și-a primit un numar record de vizitatori.

Spațiul nou, mai mare și mai potrivit, a făcut posibil un alt happening care se afla de mult in planurile V for Vintage: desfasurarea de ateliere de creatie ale designerilor si, pentru că fashion fără beauty nu se poate, Douglas a organizat la fața locului sesiuni de make-up pentru toți cei care și-au dorit acest lucru.

Muzica bună în ritmuri latino reinterpretate, soarele și energia pozitivă au făcut din ediția cu numărul 14 V for Vintage – Fiesta – un eveniment strălucitor, vesel și imposibil de ratat!

Ne vedem la toamnă!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează