Harta cu trasee pentru biciclete in Bucuresti!

4

Am aflat de pe liberinmiscare.ro despre o hartă cu trasee pitoresti (şi mai puţin aglomerate) pentru biciclete!
Iniţiatorii proiectului sunt cei de la KITE BIKING. Cităm în continuare câteva cuvinte despre acest proiect.

Am lansat prima harta cu trasee pitoresti (si mai putin aglomerate) pentru biciclete

„Ca toate lucrurile bune, harta KITE BIKING s-a nascut dintr-o disputa aprinsa complet fara scop – eu ma plangeam de trafic, Miruna visa sa poata merge cu bicicleta fara sa se teama petru viata ei si Monica media discutia care se inflacara pe moment ce trecea. Concluzia la care am ajuns atunci a fost ca exista totusi un leac pentru sindromul “bicicleta de balcon” – trasee alternative – sute de stradute minunate, aflate la doua cotituri de drumurile principale, congestionate si potential ucigase.

Si de aici taca-paca a rasarit ideea hartii, pentru ca asa ne place nou cand ne ajutam pe noi sa ajutam si pe altii.kite-biking

KITE BIKING e pentru toti cei carora le-ar placea sa-si lase masinile pe balcon si sa-si ia bicicleta la spinare. Pentru toata lumea care viseaza sa descopere cum sa ajunga cu bicicleta de colo-colo fara sa isi zgarie coatele in oglinzi de masini statice pe Magheru. Si este si un mic mecanism de motivare a celor care isi tot propun sa treaca la 2 roti dar isi gasesc mereu scuza traficului.

26 de trasee atent selectate care alcatuiesc rute pentru biciclisti dinspre cartierele mari catre centru, care incearca sa se tina departe de arterele principale si care pe deasupra propun si mici popasuri prin locuri mai pitoresti din oras. Daca tot o iei pe drumul laturalnic, macar sa te bucuri de ce privelisti iti ofera Bucurestiul mai putin batut: chestii gen case impadurite, banci cu perdea de salcie, androizi in curti omenesti, case frumoase si cabine telefonice englezesti.

KITE BIKING e o harta de buzunar (pentru cei care n-au cosuri la bicicleta), buna in orice anotimp multumita materialului pe care e imprimata – TYVEK nu se rupe, nu se uda, nu se mototoleste, si e placut la atingere, zau!”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

4 comentarii

Comentează