Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Harta cu trasee pentru biciclete in Bucuresti!

4

Am aflat de pe liberinmiscare.ro despre o hartă cu trasee pitoresti (şi mai puţin aglomerate) pentru biciclete!
Iniţiatorii proiectului sunt cei de la KITE BIKING. Cităm în continuare câteva cuvinte despre acest proiect.

Am lansat prima harta cu trasee pitoresti (si mai putin aglomerate) pentru biciclete

„Ca toate lucrurile bune, harta KITE BIKING s-a nascut dintr-o disputa aprinsa complet fara scop – eu ma plangeam de trafic, Miruna visa sa poata merge cu bicicleta fara sa se teama petru viata ei si Monica media discutia care se inflacara pe moment ce trecea. Concluzia la care am ajuns atunci a fost ca exista totusi un leac pentru sindromul “bicicleta de balcon” – trasee alternative – sute de stradute minunate, aflate la doua cotituri de drumurile principale, congestionate si potential ucigase.

Si de aici taca-paca a rasarit ideea hartii, pentru ca asa ne place nou cand ne ajutam pe noi sa ajutam si pe altii.kite-biking

KITE BIKING e pentru toti cei carora le-ar placea sa-si lase masinile pe balcon si sa-si ia bicicleta la spinare. Pentru toata lumea care viseaza sa descopere cum sa ajunga cu bicicleta de colo-colo fara sa isi zgarie coatele in oglinzi de masini statice pe Magheru. Si este si un mic mecanism de motivare a celor care isi tot propun sa treaca la 2 roti dar isi gasesc mereu scuza traficului.

26 de trasee atent selectate care alcatuiesc rute pentru biciclisti dinspre cartierele mari catre centru, care incearca sa se tina departe de arterele principale si care pe deasupra propun si mici popasuri prin locuri mai pitoresti din oras. Daca tot o iei pe drumul laturalnic, macar sa te bucuri de ce privelisti iti ofera Bucurestiul mai putin batut: chestii gen case impadurite, banci cu perdea de salcie, androizi in curti omenesti, case frumoase si cabine telefonice englezesti.

KITE BIKING e o harta de buzunar (pentru cei care n-au cosuri la bicicleta), buna in orice anotimp multumita materialului pe care e imprimata – TYVEK nu se rupe, nu se uda, nu se mototoleste, si e placut la atingere, zau!”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

4 comentarii

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.