Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: Harta Bucurestiului, prin cele mai frumoase spatii de design

0

BUCHAREST DESIGN CENTER lanseaza Lovely Design Hub:

Harta Bucurestiului, prin cele mai frumoase spatii de design

  

Incepand din aceasta toamna, BUCHAREST DESIGN CENTER lanseaza Lovely Design Hub, un proiect prin care o serie de spatii bucurestene (cafenele, restaurante, concept-store-uri sau cladiri de birouri) care se evidentiaza din punct de vedere al design-ului sunt promovate de BUCHAREST DESIGN CENTER si punctate pe o harta virtuala a Bucurestiului, atat pentru publicul local, cat si pentru strainii care viziteaza Romania.

Ce inseamna Lovely Design Hub?

Spatiile vizate poarta in locuri vizibile “semnatura” BUCHAREST DESIGN CENTER. In acelasi timp, pe site-ul www.bucharestdesigncenter.org exista o harta virtuala a Bucurestiului unde pot fi localizate cu usurinta, marcand astfel acele spatii din Bucuresti care se evidentiaza prin design. Asadar, BDC propune un traseul al locurilor emblematice in materie de design contemporan, acele spatii unde atat cunoscatorii sau mai putin cunoscatorii pot regasi interioare si aranjamente inedite, obiecte de designer, abordari indraznete.

Lovely Design Hub isi propune sa fie atat un promotor al designului de calitate, sa incurajeze “schimbarea la fata” a spatiilor bucurestene prin design, dar si un instrument prietenos prin care locuitorii Capitalei sau turistii sa poata identifica cu usurinta spatiile in care designul “este la el acasa” in Bucuresti. Designul contemporan vizionar, indraznet si proaspat este astfel adus in atentia publicului larg.

Intr-o prima etapa a proiectului, Lovely Design Hub integreaza urmatoarele spatii din Bucuresti: Pub Energiea, cafeneaua The Institute, Atelier Anda Roman, concept-store-ul Casara, libraria Carturesti Verona, sediul agentiei de publicitate Headvertising, cladirea The Ark, concept-store-ul Intro, manazinul Wagner Wagner Maison de la Porcelaine Cotroceni, sediul Hansen, Papiota Bar, Madame Pogany si Targul de bijuterie contemporana Autor.

Puteti vizualiza harta Lovely Design Hub accesand: http://bucharestdesigncenter.org/harta/.

Proiectul urmeaza a se extinde, atat la nivelul Bucurestiului, cat si in orasele din tara – pentru aplicatii si propuneri de includere pe traseul „BUCHAREST DESIGN CENTER – Lovely Design Hub”, rugam sa ne contactati pe adresa team@bdce.org.

 

“Romanii sunt din ce in ce mai informati si mai entuziasti cand vine vorba de design si arte vizuale. Ne place sa aflam cat mai multe despre acest subiect, sa fim inconjurati de obiecte si lucruri frumoase, sa ne bem cafeaua in spatii inedite, invatam sa apreciem designul de calitate. Preocuparea pentru design este un semn al evolutiei, iar designul ca stil de viata apropie oamenii.

Este o prima serie de spatii, la care ne dorim sa adaugam constant altele noi. Planurile noastre implica o extindere viitoare a proiectului si in alte orase ale tarii si o expune cat mai larga a acestor spatii catre turisti si strainii care ne viziteaza”, spune Olga Sanda, BUCHAREST DESIGN CENTER.

KV FINAL LDH 1_mic_RGB

Despre BUCHAREST DESIGN CENTER

BUCHAREST DESIGN CENTER este platforma de promovare a designerilor romani de produs, in relatie cu publicul intern si cu pietele externe.

Lansat in 2012, BUCHAREST DESIGN CENTER a organizat deja peste 30 de evenimente de promovare a tinerilor designeri de produs in Romania si 2 evenimente de design internationale (sectiune romaneasca de design de produs in cadrul Graz Design Month 2013; eveniment dedicat la sediul Comitetului Economic si Social European de la Bruxelles, 2013).

Recent, BUCHAREST DESIGN CENTER a realizat co-productia si decorurile scurt-metrajului „Bucuresti, te iubesc”, cu Kira Hagi in rol principal si decorurile spatiilor destinate jurnalistilor din cadrul festivalului international “George Enescu” 2013, un proiect initiat si sustinut de UniCredit Tiriac Bank.

De asemenea, BUCHAREST DESIGN CENTER (in parteneriat cu Hansen Office Design) a semnat de curand „FUTURE CORNER” – un spatiu dedicat obiectelor de design ale viitorului, cu ocazia evenimentului Internet & Mobile World 2013.

 Atelier Anda Roman Autor Carturesti Verona Casara Concept Energiea Energiea_LDH Hansen Office Design 1 Hansen Office Design Intro Madame Pogany Papiota The Ark & Headvertising The Ark & Headvertising1 The Institute Cafe Wagner Arte (1)

Wagner Arte (2)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.