Hard Rock Cafe București donează 100.000 de lei Spitalului de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava pentru combaterea COVID-19

0

București, 1 aprilie 2020 Hard Rock Cafe București sprijină inițiativele de combatere a efectelor COVID-19, printr-o donație de 100.000 LEI către Spitalul de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava. Suma vine în ajutorul echipei medicale și a nevoilor pe care le are spitalul în gestionarea luptei împotriva noului coronavirus.

Trecem cu toții prin momente extrem de dificile, când este mai important ca oricând să acționăm împreună. Salutăm inițiativele tuturor celor care au ales să dea o mână de ajutor în aceste momente, indiferent de greutățile și provocările pe care le resimțim la nivelul businessului. Este important să continuăm să ne implicăm și să contribuim cât mai mulți la depășirea acestei perioade.”, a declarat Marius Baban, Director General Hard Rock Cafe Bucuresti

Deși restaurantul Hard Rock Cafe și Rock Shop-ul vor rămâne închise pe durata carantinei, ca urmare a măsurilor de urgență impuse de autorități, niciunul dintre angajații Hard Rock Cafe București nu va fi disponibilizat. Compania va continua să facă toate demersurile necesare și să le ofere sprijin pe tot parcursul acestei perioade dificile, sănătatea și siguranța echipei rămânând prioritare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.