Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

HamFest – Festivalul dedicat cateilor si oamenilor lor!

0

Cea de-a doua editie a festivalului cateilor, HamFest 2014, isi deschide portile in Bucuresti, sambata si duminica, 21 si 22 iunie, incepand cu orele 14.00.

Cel mai vesel eveniment al verii, festivalul cateilor si oamenilor lor, este organizat de Asociatia Red Panda si Planeta HamHam, pe Bd. Barbu Vacarescu nr. 162, Bucuresti.

Oameni si companioni canini sunt asteptati la festivalul HamFest, unde vor avea parte de cele mai haioase concursuri, cele mai simpatice premii si invitati speciali.

Vizitatorii vor putea achizitiona produse pentru catei la cele mai bune preturi, vor beneficia de consultatii veterinare, de sedinte foto gratuite realizate de fotografi specializati, sau se vor putea inscrie cu prietenul patruped la casting pentru animale.

poster v2

Vor putea participa la multe concursuri amuzante cu premii atractive, se vor bucura de momente artistice si demonstratii de dresaj, cursuri si ateliere creative pentru copii sau adulti si multe alte surprize! În plus, compania de teatru Replika va prezenta spectacolul de teatru „Confesiunile unui caine”.

Avem concurs de asemanare intre om si catelul sau. Avem concursuri pe echipe om-caine: Pista ispitelor, Biscuitul zburator, Covorasul; concursuri de personalitate: cea mai vesela codita, cel mai cantaret catel, cel mai bine dresat catel! Avem concursuri de frumusete, demonstratii de dresaj si agility.

Avem spatii de joaca si odihna, pentru cel mai amuzant si relaxant weekend al verii!

Cei care inca nu au un catel acasa, isi pot gasi partenerul ideal la HamFest: catelusi mari si mici, plini de temperament, jucausi, afectuosi sau somnorosi, dupa placul fiecaruia. Cateii vor fi adoptati de la Asociatia Red Panda.

Partenerii evenimentului: Purina, Daisy-Vet, Royal Canin, Taste of the Wild, Nutra-Nuggets, Extrucan, N&D, Clubul Cainilor Utilitari, Animal Casting Time, Caroshel Import Export, Event Stuff, Creative Arts, Media Advertising, Compania Replika, Sapte Seri, National FM, Adoptiicaini.ro, Tabere.com, UrbanKid.ro, Animalutze.com.

Intrarea este libera!

Programul detaliat il gasiti pe https://www.facebook.com/HamFestRomania

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.