Ia-ti catelul si hai la joaca @ Ham Fest 2015

0

Weekendul 13 si 14 Iunie 2015 este dedicat celui mai vesel si asteptat eveniment al verii – Ham Fest 2015

Ajuns la cea de-a treia editie, festivalul cateilor si al oamenilor lor este organizat de Asociatia Red Panda si gazduit de Planeta HamHam in Bucuresti, pe Strada Barbu Vacarescu nr. 162-164

Timp de doua zile, incepand cu ora 11:00, va asteptam cu mic, cu mare, la un adevarat parc de distractie: cele mai haioase concursuri si premii garantate, demonstratii de dresaj si agility, ateliere creative si, desigur, servicii si produse pentru patrupezii nostri dragi: consultatii veterinare, hrana, jucarii si accesorii, sedinte foto specializate, casting pentru animale si multe surprize.

unnamed (4)

Cei care inca nu au acasa un catel vor putea sa adopte companionul dorit la HamFest, sau sa beneficieze de consiliere specializata privind alegerea cainelui potrivit pentru familia potrivita.

 

Pentru cei care vor doar sa petreaca o zi frumoasa in aer liber, la iarba verde, v-am pregatit zone de shopping in scopuri caritabile, restaurant, spatii de joaca, de relaxare si muzica buna.

 

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati pagina de Facebook  aevenimentului HamFest 2015.

 

Va asteptam cu drag!

Sambata (13 Iunie) si Duminica (14 Iunie), orele 11:00 – 17:00

 

Echipa Red Panda Romania

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează