Ia-ti catelul si hai la joaca @ Ham Fest 2015

0

Weekendul 13 si 14 Iunie 2015 este dedicat celui mai vesel si asteptat eveniment al verii – Ham Fest 2015

Ajuns la cea de-a treia editie, festivalul cateilor si al oamenilor lor este organizat de Asociatia Red Panda si gazduit de Planeta HamHam in Bucuresti, pe Strada Barbu Vacarescu nr. 162-164

Timp de doua zile, incepand cu ora 11:00, va asteptam cu mic, cu mare, la un adevarat parc de distractie: cele mai haioase concursuri si premii garantate, demonstratii de dresaj si agility, ateliere creative si, desigur, servicii si produse pentru patrupezii nostri dragi: consultatii veterinare, hrana, jucarii si accesorii, sedinte foto specializate, casting pentru animale si multe surprize.

unnamed (4)

Cei care inca nu au acasa un catel vor putea sa adopte companionul dorit la HamFest, sau sa beneficieze de consiliere specializata privind alegerea cainelui potrivit pentru familia potrivita.

 

Pentru cei care vor doar sa petreaca o zi frumoasa in aer liber, la iarba verde, v-am pregatit zone de shopping in scopuri caritabile, restaurant, spatii de joaca, de relaxare si muzica buna.

 

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati pagina de Facebook  aevenimentului HamFest 2015.

 

Va asteptam cu drag!

Sambata (13 Iunie) si Duminica (14 Iunie), orele 11:00 – 17:00

 

Echipa Red Panda Romania

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează